«Σελίδα στο facebook δεν έχω, όλες οι σελίδες που κυκλοφορούν είναι ψεύτικες».

Ήταν μια συνέντευξη που κάθε της λεπτό ήταν είδηση. Το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Κανάκης, καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή του στο MTV, μίλησε για όλους και για όλα.
 Κυρίως όμως για τον εαυτό του, αποκαλύπτοντας πτυχές που δεν γνωρίζαμε. Ο Αντώνης μίλησε για τα προσωπικά του λέγοντας πως, «Το να βρεις το άλλο σου μισό είναι εξαιρετικά δύσκολο! Ούτε το 1/10 δεν μπορείς να βρεις. Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να μετακομίσω κάπου πιο ήρεμα. Για μένα η Ελλάδα είναι το πιο μαγικό μέρος του πλανήτη. Αν έπρεπε να φύγω εκτός, θα πήγαινα Μαλδίβες, είναι ένας ψεύτικος παράδεισος». Όσο για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας «Για μένα άλλες κρίσεις είναι σημαντικότερες από την οικονομική. Ωστόσο για την τηλεόραση πιστεύω ότι η κρίση λίγη σημασία έχει για την ίδια την τηλεόραση. Τηλεόραση είναι οι άνθρωποι, εκείνοι που επικοινωνούν με τον κόσμο. Οι τηλεθεατές του «Ράδιο Αρβύλα» δεν μας ακολουθούν, μας επιλέγουν. Οι νέοι μπορούν να βρουν την άκρη μόνοι τους, δεν έχω να τους συμβουλέψω κάτι. Το μόνο που πρέπει να συνεχίσουν είναι να αμφισβητούν, όχι να απορρίπτουν τα πάντα, απλά να το ψάχνουν και να τα χτίζουν όλα από την αρχή. Τα γιαούρτια δεν συνετίζουν τους πολιτικούς. Πλένονται και φεύγουν. Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η ατιμωρησία. Για τη ζωή πάντως είμαι γενικά αισιόδοξος, όχι όμως και για τη χώρα μας. Όσο για την πολιτική, σίγουρα με διεγείρει αλλά το σύστημα είναι τόσο βρώμικο που δεν θα ήθελα να αποτελώ μέρος του».

Πάντως ο ίδιος, ομολόγησε πως δεν κάνει κάτι για να κρατιέται σε φόρμα. «Η γυμναστική είναι πολύ σημαντική και το σώμα μας είναι το καλύτερο εργαλείο που έχουμε, δεν πρέπει να το αφήνουμε στο περιθώριο». Πάντως στο μυαλό του επικρατεί πανικός… Δεν θες να μάθεις τι γίνεται μέσα στον εγκέφαλό μου», είπε στον Γιώργο Σατσίδη, «είναι σαν την Ελλάδα, είναι χωρισμένος σε πολλά κομμάτια και δεν ηρεμεί ποτέ, θα ήθελα πολύ να μπορώ να τον κλείνω, γιατί πολλές νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ». Τέλος, μην το ψάξετε στο facebook: «Σελίδα στο facebook δεν έχω, όλες οι σελίδες που κυκλοφορούν είναι ψεύτικες».

Πηγή: Μυρτώ Κάζη για το http://www.myself.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.