"Greek Idol" Το πρώτο (Live) και οι Αποχωρήσεις.


Δεκαπέντε τυχεροί υποψήφια «Idols», ἐδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη λαμπερή πρεμιέρα του «Greek Idol».  Στην πρώτη τους εμφάνιση είχαν επιλέξει οι ίδιοι τα τραγούδια με τα οποία θα εμφανιζόταν στη σκηνή.  Οι φετινές επιλογές παικτών του «Greek Idol» εμπεριέχουν τα πάντα.. καλές φωνές, καλές παρουσίες και αρκετοί διαγωνιζόμενοι διαθέτουν αυτό που λέμε πακέτο!
Ωστόσο πέντε από τα δεκαπέντε παιδιά αποχώρησαν από το πρώτο live του talent show. Αναλυτικά: Από το Greek Idol αποχώρησαν οι:
Χρύσανθος Καντερές, Μαριάννα Μαλαντζή, Κατερίνα Μορένα, Χρήστος Τσουμάνης και Χρύσα Μπανδέλη. Το κοινό επέλεξε τους: Άρη Πλασκασσοβίτη, Γιώργο Ξυλούρη, Δημήτρη Τικτόπουλο, Κατερίνα Κουκουράκη, Μαλλού Κυριακοπούλου, Μαρία Θεοδώτου και Παναγιώτη Τσακαλάκο. Η κριτική επιτροπή επέλεξε τους: Κωνσταντίνο Φραντζή, Κέρεν Ταμάμη και Ερωφίλη Τζάνου




Πάμε όμως να γνωρίσουμε έναν έναν τους διαγωνιζόμενους…

Κατερίνα Μορένα: Η 20χρονη Κατερίνα Μορένα είναι από τη Νάουσα και το παρατσούκλι της είναι το “Μορενάκι”. Έχει τελειώσει δημοσιογραφία και εργάζεται σε ένα blog της περιοχής της. Λατρεύει τη θάλασσα και της αρέσουν τα ταξίδια τα έντονα χρώματα. Πιστεύει πως το «Greek Idol» είναι ένας τρόπος να ξεφύγει από την επαρχία της Νάουσας.(Αποχώρησε)

________________________________________


Χρήστος Τσουμάνης: Η αγαπημένη φράση του Χρήστου είναι «έχω δίκιο!» και μάλλον την επαναλαμβάνει συχνά μιας και χαρακτηρίζει τον εαυτό του πεισματάρη και ισχυρογνώμονα. Είναι 20χρόνων και παίζει από το γυμνάσιο κιθάρα. Είναι φοιτητής Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε στα Γιάννενα και αγαπά τη μουσική και το τραγούδι. Στις οντισιόν του «Greek Idol» πήγε «σκαστός» από τους γονείς του. (Αποχώρησε)
________________________________________


Δημήτρης Τικτόπουλος: Ο Δημήτρης μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, αλλά κατάγεται από τη Σουηδία και από την Τσεχία. Δεν αποχωρίζεται ποτέ το σκουφί του και το τραγούδι. Είναι 30 χρόνων και είναι τραγουδιστής, ενώ οι συνεργασίες του με τον Αντώνη Ρέμο, την Έλενα Παπαρίζου και την Πέγκυ Ζήνα είναι οι μέχρι τώρα καλύτερες επαγγελματικές του στιγμές.
________________________________________


Κωνσταντίνος Φραντζής: Ο Κωνσταντίνος προβλημάτισε τους κριτές, αλλά στο τέλος τα κατάφερε! Ο 21χρονος διατροφολόγος, μένει μόνιμα στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγκ, καθώς και με την υποκριτική. Παίζει κιθάρα, έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και τα τελευταία έξι χρόνια τραγουδούσε σε διάφορες μπάντες. Motto του: «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».
________________________________________


Μαρία Θεοδότου: Η 23 χρονη Μαρία κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου και εργάζεται στην επιχείρηση του πατέρα της για την εκτροφή στρουθοκαμήλων, ενώ παράλληλα είναι ναυαγοσώστρια. Δηλώνει τελειομανής και κοινωνική.
________________________________________


Χρύσα Μπανδέλη: Η 19χρονη Χρύσα κατάγεται από τα Γιάννενα. Σπουδάζει θεολογία, έχει κάνει μουσική και έχει κερδίσει βραβεία σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού. Το 2004 είχε πάει στην εκπομπή “Καλώς τους” με τη Ρούλα Κορομηλά όπου είχε τραγουδήσει. Το motto της είναι: «Ό, τι σκεφτόμαστε το προσεγγίζουμε»!(Αποχώρησε)
________________________________________


Μαριάννα Μαλαντζή: Είναι η μικρότερη της παρέας, αφού είναι μόλις 17 ετών! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή της είναι από την Κεφαλονιά. Παίζει πιάνο από τα έξι της χρόνια και έχει συμμετάσχει στη χορωδία Τυπάλδου.(Αποχώρησε)
________________________________________


Άρης Πλασκασοβίτης:
«Αυθόρμητος», «αισιόδοξος», «επίμονος» είναι οι λέξεις που τον χαρακτηρίζουν περισσότερο.  Ο Άρης είναι 21 χρόνων ασχολείται με την υποκριτική, το χορό και τη μουσική και έχει όνειρο να γίνει και τραγουδιστής.Κατάγεται από την Κέρκυρα και στο βιογραφικό του έχει και σπουδές φυσικοθεραπείας.

________________________________________



Ερωφίλη Τζάνου: Η Ερωφίλη είναι 24 χρόνων και έχει σπουδάσει βρεφοκόμος, τελικά όμως η μουσική την κέρδισε. Από τα 15 της εργάζεται ως τραγουδίστρια μιας και έχει και μουσικές σπουδές. Αδυναμία της: ο ζεστός καφές, οι ηλιόλουστες μέρες και η θάλασσα.
________________________________________


Παναγιώτης Τσακαλάκος: Ο Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, η καταγωγή του όμως είναι από τη Λιβαδειά. Στ παρελθόν έχει συνεργαστεί με το Γιάννη Γιοκαρίνη και την Ελένη Δήμου. Οι κριτές είχαν εντυπωσιαστεί από την εμφάνισή του, αφού με την κιθάρα του και τη ζωντάνια κατάφερε να “κλέψει” τις εντυπώσεις.

________________________________________

Γιώργος Ξυλούρης: Ο 20χρονος Γιώργος δηλώνει δυναμικός, ευαίσθητος και φιλόδοξος. «Κουβαλάει» ένα όνομα «βαρύ σαν ιστορία», μιας και είναι ανιψιός του μεγάλου Νίκου Ξυλούρη.

________________________________________


Κέρεν Ταμάμη:
Η Κέρεν – Πηνελόπη με καταγωγή από την Αγγλία, μεγάλωσε στο Μοσχοχώρι Λαμίας. Μπορεί να μην έχει ασχοληθεί ποτέ με το τραγούδι, αφού εργάζεται ως γραμματέας σε εταιρία event planning, όμως όνειρό της είναι να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

________________________________________



Κατερίνα Κουκουράκη: Η Κατερίνα από την Κρήτη είναι άλλη αυθόρμητη και ενθουσιώδης. Η Κατερίνα είναι φοιτήτρια στην Αθήνα, αλλά δεν ξεχνά την πατρίδα και τις μαντινάδες της. Είναι δυναμική με «δυνατή» φωνή. 

________________________________________



Χρύσανθος Καντερές: Ο Χρύσανθος Καντερές από την Κέρκυρα είναι 23 χρόνων και εργάζεται ως γυμναστής. Μετά τις σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα άτομα με ειδικές ανάγκες και να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να τα βοηθήσει. Ο Χρύσανθος μπορεί να μην κέρδισε πολλούς ψήφους από την τελευταία του ερμηνεία, είχε όμως μαζέψει ήδη αρκετούς από την διαδρομή του μέχρι το τέλος και την είσοδό του στους 15.(Αποχώρησε)

________________________________________

Μαλού Κυριακοπούλου: Η Μαρία ή αλλιώς Μαλού, από την Καλαμάτα, είναι 21 χρόνων και σπουδάζει φιλολογία, μουσική και υποκριτική. Της αρέσει να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει με μία βραζιλιάνικη μπάντα, καθώς της αρέσουν εκείνα τα μέρη. Εντυπωσίασε από την αρχή τους κριτές με την εμφάνισή της!

________________________________________

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.