" Η αναδιάρθρωση της Ελληνικής τσόντας "

Μετά τη Τζούλια που πρώτη στη νέα χιλιετία έκανε τις πορνό-συζητήσεις main stream, άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα όλα τα κρυφά προσόντα των Ελληνίδων, οι οποίες δείχνουν με
 έμφαση το δρόμο της πολυπόθητης ανάπτυξης. Η αναδιάρθρωση της Ελληνικής τσόντας  είναι η καυτή απάντηση στα μαύρα σενάρια της χρεοκοπίας, ο πολιορκητικός κριός μπροστά στις πύλες της ύφεσης.

Ζυγός-Τοξότης-Ζυγός, ή αν προτιμάτε τις Σελήνες των κοριτσιών Τοξότης-Κριός-Ζυγός, με κοινές συνισταμένες την Αφροδίτη στο Σκορπιό και τον ...ασυμμάζευτο Δία. Τριπλό κτύπημα λοιπόν από την γνωστή «Σειρήνα», κόντρα στις υποβαθμίσεις των οίκων αξιολόγησης. Η Ηλέκτρα Γαλανού, η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Βούλα Βαβάτση, διεκδικούν το ΑΑΑ, με ουσιαστικές προοπτικές ανάκαμψης, επίκυψης, γονατίσματος κλπ.

Η Ηλέκτρα, η πιο παλιά στο κουρμπέτι και πολύ πιο συνειδητοποιημένη, είναι Θεσσαλονικιά και Ζυγίνα με την Σελήνη στον Τοξότη. Όλα τα λεφτά όμως στο γενέθλιο χάρτη της είναι οι δύο σύνοδοι της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Σκορπιό και του Άρη με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη. Σεξ και φαντασία για μια Ελλάδα με ...ουσία!

astrology.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.