Δείτε όλα τα Ζώδια για προβλέψεις από σήμερα έως 17/04/2011


Κριός 

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή για να μπορέσεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Λογικό είναι, αφού ο ανάδρομος Ερμής «ξέρει» πολύ καλά πως να σε… «φορτίζει» και να προσθέτει εκνευρισμό και ένταση στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να σκέφτεσαι ήρεμα την επόμενή σου κίνηση, γιατί τα πράγματα τα έχεις όντως φέρει σε πολύ καλό σημείο! Θα υπάρχει στασιμότητα στη σχέση σου αυτήν την περίοδο. Με τον έντονο ερωτισμό και τις δραστηριότητες που έχεις, θέλεις να είσαι πάντα σε κίνηση. Μην κάθεσαι λοιπόν, κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω πως θα περάσεις όπως θέλεις. Και αν ακόμα δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να περνάς καλά, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί πολύ σύντομα θα έρθει και η καινούργια γνωριμία!

Ταύρος 

Εργασθείτε με αυτοσυγκέντρωση και συνεργασθείτε ευέλικτα για να αποφύγετε παραλείψεις, λάθη και εντάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και όταν οδηγείτε ή μελετάτε. Στην προσωπική ζωή, περιορίστε υποχρεώσεις και αφιερώστε χρόνο στον έρωτα ή σε τρυφερές σχέσεις με τους αγαπημένους σας.

Δίδυμοι 

Την χάραξη μιας καινούριας πορείας απαλλαγμένης από αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που κουβαλάτε εδώ και χρόνια μέσα σας ζητάει επιτακτικά μια πλειάδα πλανητών αυτή την περίοδο. Αφήστε, με τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό, σενάρια παντοδυναμίας και επικίνδυνα παιχνίδια και οργανώστε με ρεαλισμό, ωριμότητα και επίγνωση από τα λάθη του παρελθόντος την ζωή σας σε κάθε τομέα αξιοποιώντας ευκαιρίες που παρουσιάζονται με στόχο μια νέα πορεία ζωής.

Καρκίνος 

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κρατήσετε ισορροπίες με την σχέση σας και να ην τα θέλετε όλα δικά σας! Αποφασίστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για τη προσωπική σας ζωή και μην πληγώνετε άδικα με τη συμπεριφορά σας τον σύντροφο σας γιατί δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η  κοινωνικότητα σας θα είναι ανεβασμένη στα ύψη, θα είστε αρκετά δημοφιλείς, θα πηγαίνετε σε πάρτι, θα διασκεδάζετε με τους φίλους σας και θα ασκείτε έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο.

Λέων 

Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου στους προσεχείς μήνες θα αναθεωρήσετε κάποια πράγματα στην ψυχολογία σας σχετικά με την εργασία ή την υγεία σας. Την εβδομάδα αυτή ίσως υπερπροσπαθήσετε στον τομέα της επέκτασης και εξέλιξής σας και αυτό επιδεινώσει την υγεία σας. Αν αθλείστε προσέξτε καθώς μικροατυχήματα είναι πιθανά. Οι του δευτέρου δεκαημέρου πιέζεστε αρκετά καθώς έχετε πολλά μεγάλα πράγματα να κάνετε ή να σκεφτείτε αυτόν τον καιρό από την μία και πράγματα που πρέπει να κάνετε από την άλλη στην καθημερινότητά σας. . Οι του τρίτου δεκαημέρου είστε πολύ δραστήριοι και ενεργητικοί, ιδίως σε πνευματικό ή αθλητικό επίπεδο και καταφέρνετε αρκετά πράγματα την εβδομάδα αυτή.

Παρθένος 

Θα έχετε την ευκαιρία την εβδομάδα αυτή να φέρετε εις πέρας πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν .Κάντε μερικές αλλαγές που θα σας ωφελήσουν πολύ . Πράγματα που μπορούν να σας δυσκόλευαν καλά θα κάνετε να τα προσέξετε. Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας κουράσουν. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε λίγο καλύτερα κάποια πράγματα για τη σχέση σας . Μην αφήσετε καταστάσεις να διαιωνίζονται . Προσέξτε πολύ τις κινήσεις σας. Αγαπητοί αδέσμευτοι ευκαιρίες θα έχετε πολλές για να κάνετε νέες γνωριμίες . Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήστε μια νέα σχέση.

Ζυγός 

Κι ενώ κάθε Ζυγός ξεχωριστά αντιμετωπίζει διαφορετικές διελεύσεις πλανητών στον Ήλιο του- δηλαδή διαβαθμίσεις της πίεσης, του άγχους,του φόβου, των περιορισμών, αλλά και των ξαφνικών εκρήξεων αισιοδοξίας και πίστης ότι είναι αδύνατον τα πράγματα να μην καλυτερέψουν κάποια στιγμή- όλοι μαζί  αντιμετωπίζουν την ενεργοποίηση του κομβικού 7ου ηλιακού οίκου τους, που περιέχει τις Σχέσεις και μια Πανσέληνο στο ζώδιό τους (18/4). Οι προκλήσεις μπορεί να μας εμπλουτίζουν ψυχικά και πνευματικά και να  βοηθάνε στην προσωπική μας ανάπτυξη αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε: είναι εύκολο να μιλάς για δύσκολες εμπειρίες που ωριμάζουν  τους άλλους, αλλά όταν αντιμετωπίζεις εσύ ο ίδιος την καταιγίδα τα πράγματα είναι δύσκολα.  Όταν οι άνθρωποι που έρχεσαι σε επαφή και εξαρτάσαι από αυτούς είτε επαγγελματικά είτε συναισθηματικά τρελαίνονται, εκνευρίζονται με το παραμικρό,  κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, ή είναι έτοιμοι να ρίξουν όλο το βάρος τους πάνω σου γονατίζοντάς σε, ε, τότε αισθάνεσαι αβεβαιότητα και οργή. Μπορείς ωστόσο να φορέσεις την αυστηρή σου μάσκα προσπαθώντας να δείξεις στον κόσμο πόσο γενναίος και δυνατός είσαι έχοντας κατά νου ότι η αλήθεια μπορεί να πληγώσει. Πολύ.

Σκορπιός 

Εσύ μπορεί να θέλεις να κάνεις κινήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν, αλλά να ξέρεις πως ο ανάδρομος Ερμής δεν θα σε αφήσει ακόμα σε ησυχία! Να περιμένεις λοιπόν πολλές καθυστερήσεις, αλλά και ενδεχομένως κάποια προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τα οποία θα σου συνιστούσα να τα αντιμετωπίσεις με διαλλακτικότητα και υπομονή… Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς συνεχίζει να σου δίνει τις θετικές της επιρροές για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου! Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις πολλές κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Και αν ακόμα είσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, να ξέρεις πως θα τη διώξεις γρήγορα με τη βοήθεια της Αφροδίτης!

Τοξότης

Είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος παίρνοντας την ευθύνη της ζωής σας στα χέρια σας και αφήνοντας πίσω σας δυσλειτουργικές καταστάσεις. Τα γεγονότα θα είναι έντονα στον τομέα των σχέσεων ζητώντας από εσάς κινήσεις ακριβείας. Στον επαγγελματικό τομέα μια πλειάδα πλανητών ευνοεί θετικές ανατροπές και νέα ξεκινήματα που στηρίζονται στην οργανωτικότητα αλλά και τα ταλέντα σας. Κινηθείτε με καλή ενέργεια και ανοιχτή καρδιά φορτίζοντας θετικά τους στόχους σας.

Αιγόκερως 

Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου για τους επόμενους πέντε περίπου μήνες θα αναθεωρήσετε κάποια πράγματα σχετικά με εσάς καθώς η ψυχολογία και η ανασφάλειά σας τους τελευταίους μήνες σας έχουν κουράσει. Την εβδομάδα αυτή προσέξτε στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειάς σας καθώς οι εντάσεις είναι εύκολο να δημιουργηθούν και να προκαλέσουν ρήξη. Οι του δευτέρου δεκαημέρου συνεχίζετε να πιέζεστε πολύ αφού από την μία έχετε το σπίτι και την οικογένειά σας και από την άλλη την καριέρα και την κοινωνική σας θέση. Ξανασυζητάτε και αλλάζετε κάποιες από τις απόψεις σας στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειά σας την εβδομάδα αυτή. Οι του τρίτου δεκαημέρου ασχολείστε δημιουργικά με το σπίτι και την οικογένειά σας την εβδομάδα αυτή και μεγάλες δυσκολίες δεν εμφανίζονται σε εσάς εκτός και αν έχετε και σε άλλα δεκαήμερα πλανήτες.

Υδροχόος 

Την εβδομάδα αυτή καλά θα κάνετε να τολμήσετε να βάλετε σε μια σειρά πράγματα που έχουν να κάνουν με φιλικά σας πρόσωπα . Προσέξτε τις κινήσεις σας .  Ζητήματα που αφορούν το κράτος τακτοποιήστε τα. Δώστε βαρύτητα στα οικονομικά σας και μην κάνετε άσκοπες σπατάλες. Καλά θα κάνετε να προσέξετε στην εργασία σας αποφάσεις που πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε . Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για κάποια ζητήματα. Καλά θα κάνετε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά . Μην παρασυρθείτε και κάνετε έξοδα που δεν σας είναι αναγκαία.

Ιχθύες 

Οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου πιέζεστε οικονομικά ενώ και οι αξίες σας μπορεί να πιεστούν γενικότερα. Φίλοι και συνεργάτες που ελέγχουν την ψυχολογία σας σε δυσαρμονική θέση με τα οικονομικά και τις αξίες σας. Οι του δευτέρου δεκαημέρου βιώνετε αυτή την αντίθεση Δία Κρόνου σε οικονομικό επίπεδο. Η έντονη δράση στα οικονομικά και τις αξίες σας γενικότερα έρχεται σε αντίθεση με τα πρέπει των άλλων και τα οικονομικά τους και αυτό σας πιέζει. Οι του τρίτου δεκαημέρου προβάλλεστε σε επίπεδο οικονομικό ή αξιών και δεν έχετε εντάσεις γενικότερες εκτός αν έχετε πλανήτες και σε άλλα δεκαήμερα. Η Αφροδίτη πλησιάζει τις μοίρες σας και σας χαρίζει την ομορφιά και την χάρη της

πηγή:sexystar.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.