Συμβουλή ημέρας: Μπικίνι και αποτρίχωση

Το Καλοκαίρι έρχετε σχεδόν σε 1μιση Μήνα και σας παρουσιάζουμε τα διάφορα είδη του μπικίνι για την αποτρίχωση.


Τακτική κερί μπικίνι – Αυτό το στυλ ενδείκνυται για αρχάριους και συνεπάγεται την αφαίρεση της τρίχας από τις δύο πλευρές της γραμμής του μπικίνι. Χρησιμοποιείται κυρίως από ηλικιωμένες γυναίκες.
Γαλλικά κερί – Επίσης γνωστό ως το τροποποιημένο στυλ μπικίνι, αυτό το ύφος είναι παρόμοιο με το στυλ μπικίνι, αλλά παίρνει μακριά μερικές από τις τρίχες στην ηβική περιοχή. Σε αυτό το στυλ μια στενή λωρίδα της τρίχας είναι αριστερά στο πάνω μέρος.
Πλήρης Βραζιλίας στυλ – Επίσης γνωστό ως στυλ Hollywood Bikini, γυμνά ηβική στυλ ή το στυλ Sphynyx. Αυτό είναι ίσως το πιο προτίμησε στυλ όπου η ηβική τρίχα αφαιρείται εντελώς από την αποτρίχωση.
Βραζιλίας κερί – Επίσης γνωστό ως το στυλ Playboy συνεπάγεται την αφαίρεση της τρίχας από τον πρωκτό, τους γλουτούς και το αιδοίο και μόνο μια στενή λωρίδα είναι αριστερά. Αυτό το στυλ είναι προτιμότερη όπως φαίνεται προκλητικό και είναι εύκολο να γαμπρό. Μια πρόσφατη έρευνα δείχνουν ότι αυτό είναι το ύφος είναι περισσότερο προτιμάται από τους άνδρες.
Λουρίδα γης – Φύλλα λίγο από την ηβική τρίχα στο μπροστινό κέντρο και είναι κοινώς γνωστό ως μπικίνι «Κούρεμα». Η ταινία στενεύει συνήθως σε περίπου 1,25 ίντσες περισσότερο από την τακτική κερί.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO GLIFO!!!!!!!ANETA!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.