Άρης Vs Ολυμπιακός μάχη πριν την σέντρα

Για τον Ολυμπιακό το ματς με τον Αρη ξεκινά το πρωί του Σαββάτου στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, όπου ο Βασίλης Γκαγκάτσης -υπό την ιδιότητα πλέον του δικηγόρου- θα προσπαθήσει να πετύχει την απαλλαγή του Μιραλάς. Οι "κίτρινοι" περιμένουν τους "ερυθρόλευκους" με ηθικό ακμαιότατο μετά το "διπλό" στο ΟΑΚΑ, αλλά χωρίς τον τραυματία Σηφάκη.
Ο Βαλβέρδε ποντάρει στις νομικές ικανότητες του άλλοτε προέδρου της ΕΠΟ και στο "ντου" του Μαρινάκη στου Γουδή, ώστε να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ισπανός ελπίζει ότι θα έχει στη διάθεσή του και τους Τοροσίδη, Ιμπαγάσα που τις τελευταίες ημέρες είχαν προβλήματα υγείας και έχασαν προπονήσεις.
Ο Μιχαλήτσος, από την πλευρά του, θα στηριχθεί στα ρεφλέξ του αναπληρωματικού Βελλίδη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Είναι η μόνη αλλαγή που χρειάζεται να κάνει ο "υπηρεσιακός" στην ενδεκάδα που πανηγύρισε τη νίκη επί της ΑΕΚ. Την ίδια ώρα η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης καλεί τους οπαδούς της ομάδας να προσέξουν τη συμπεριφορά τους μέσα και έξω από το γήπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.