Ο Μιραλάς κανονικά στο Κλεάνθης Βικελίδης


Δεκτή έγινε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου, ενώ απορρίφθηκε εκείνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μείωση της τιμωρίας δύο αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Μιραλάς. Πλέον η ποινή του παίκτη μειώθηκε σε μία αγωνιστική, την οποία και έχει ήδη εκτίσει στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη. Έτσι ο Βέλγος στράικερ τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την
 αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 22η αγωνιστική.

Τι έγινε κατά την εκδίκαση της έφεσης

Όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος του Ολυμπιακού που ζητούσε την τιμωρία μίας αγωνιστικής και όχι δύο για τον Βέλγο επιθετικό.

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ. Βούλτσης και Γιαννίκος, τόνισαν πως η ενέργεια του Μιραλάς συνιστά ανάρμοστη συμπεριφορά η οποία τιμωρείται με μία αγωνιστική και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας και έργω ή λόγω εξύβριση, που επισύρει τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» επικαλέστηκαν κάποια δεδικασμένα, όπως την περίπτωση Βιεϊρίνια στην περσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και παλαιότερες αντίστοιχες περιπτώσεις με πρωταγωνιστές τους Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά.

Τα μέλη της επιτροπής εφέσεων αποσύρθηκαν περίπου στις 10:30 για να προβάλουν το βίντεο με την επίμαχη φάση, να αναζητήσουν στο αρχείο τις φάσεις για τις οποίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν πως υπάρχει δεδικασμένο και να βγάλουν την απόφασή τους.

Ξεκινάει βασικός

Μετά την ευτυχή για τον Ολυμπιακό εξέλιξη στην έφεση για τον Κέβιν Μιραλάς, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει σχήμα τμε βασικό τον Βέλγο επιθετικό. Πιο αναλυτικά ο Πάρντο θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης, Μπράβο (ή Χολέμπας), Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ στην άμυνα, Ιμπαγάσα και Μοντεστό στο κέντρο, Ριέρα, Φουστέρ και Τζεμπούρ πίσω από τον Μιραλάς. Σε περίπτωση που δεν είναι "ετοιμοπόλεμοι" οι Τοροσίδης και Ιμπαγάσα, ο Ισπανός τεχνικός έχει σε εφεδρεία τους Γιάννη Μανιάτη για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Ντουντού για τη μεσαία γραμμή.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών δείχνει απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του Χολέμπας και για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου απίθανό να τον χρησιμοποιήσει βασικό, αφού αρέσκεται σε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.