Οι μικρούλες σε γερνάνε τελικά.

Όποιος μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας κυκλοφορεί με «μικρούλες», αυτόματα μοιάζει γηραιότερος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα, σύμφωνα με έρευνα γερμανικού πανεπιστημίου.

Οι «μικρούλες» θα σε γεράσουν πριν την ώρα σου
Μέγας πόθος κάθε μεγαλύτερου σε ηλικία άνδρα, οι «μικρούλες» μπορεί να ανεβάζουν τη λίμπιντο αλλά μαζί με αυτήν, ανεβάζουν και τα «χρόνια» του αρσενικού που τυχαίνει να βρίσκεται δίπλα τους, ως σύντροφος ή απλώς φίλος. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που διενεργήθηκε πρόσφατα από ομάδα ψυχολόγων στο γερμανικό πανεπιστήμιο της Γιένα.

Εμμέσως πλην σαφώς, η εν λόγω μελέτη ήρθε να μας πληροφορήσει πως όποιος κύριος κυκλοφορεί με αρκετά νεαρότερες από αυτόν γυναίκες, αυτόματα φαίνεται γηραιότερος στα μάτια τρίτων.

Χαρακτηριστικά, μέσα από σειρά πειραμάτων, στο πλαίσιο των οποίων ζητήθηκε από εθελοντές να υπολογίσουν την ηλικία ατόμων τα οποία έβλεπαν σε φωτογραφίες, οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως όταν βρίσκεται κανείς περιτριγυρισμένος από νεολαίους, αυτός δεν «ξανανιώνει» αλλά αντιθέτως, μοιάζει μεγαλύτερος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Αντιστρόφως μάλιστα, ο νεαροί είναι εκείνοι που φαντάζουν ακόμη νεαρότεροι όντας στο πλευρό κάποιου γηραιότερου.

Κακά τα μαντάτα για τον ιδρυτή του περιοδικού Playboy, Χιού Χέφνερ, ο οποίος πρόσφατα αρραβωνιάστηκε ένα «κουνελάκι» 60 χρόνια νεώτερό του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.