Φέτφα : Πρέπει να πατάς στην Γη

Φέτφα: «Πρέπει να πατάς στη γη»
«Πρέπει να πατάς στην γη για να πετύχεις το όνειρό σου» υποστηρίζει ο Γιάννης Φετφατζίδης, η συνέντευξη του οποίου φιλοξενείται στο match programme του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
«Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και το συναίσθημα που το συνοδεύει είναι απίστευτο θα έλεγα. Δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αυτό που ζω και θέλω το όνειρο αυτό να συνεχιστεί γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή του. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου ακόμα» είπε ο Φέτφα για το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Οσον αφορά για την κούρσα του τίτλου, ο νεαρός διεθνής άσος παρουσιάστηκε αισιόδοξος: «Πιστεύω ότι αυτός ο μήνας είναι καθοριστικός για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και θεωρώ ότι με προσοχή και σοβαρότητα θα μπορέσουμε μέσα σε αυτό το διάστημα να αυξήσουμε την διαφορά των βαθμών που έχουμε από τον Παναθηναϊκό και αυτό θα είναι το σημείο που θα καθορίσει την συνέχεια του πρωταθλήματος» είπε και προειδοποίησε:

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι τότε θα τελειώσουν όλα, αλλά θα έχουμε καταφέρει να έχουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό προβάδισμα. Όσον αφορά στον Πανσερραϊκό σίγουρα πρόκειται για μία καλή ομάδα, που διαθέτει καλούς παίκτες. Στόχος του είναι να παραμείνει στην κατηγορία, πράγμα που πιστεύω ότι μπορεί να καταφέρει. Εμείς χρειάζεται να δείξουμε προσοχή, όμως πιστεύω ότι το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από την δική μας απόδοση».

Σε προσωπικό επίπεδο επεσήμανε: «Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα, να δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να τους δικαιώσω και να ανταποδώσω αυτή την στήριξή τους. Τους θέλουμε πάντα δίπλα μας».

Τέλος, όσον αφορά στους οπαδούς, ο Φέτφα τόνισε: «Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους φιλάθλους μας γιατί σε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα έχουν συμβάλλει πάρα πολύ».

Επιμέλεια: Μιχάλης Παπαδάκος για λογαριασμό του  http://www.sentragoal.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.