Ήθελε να γλυτώσει από την σεξουαλική μανία της γυναίκας του.
Ένας Τούρκος που κατοικεί στη νοτιοδυτική Γερμανία κάλεσε την αστυνομία για να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τον ακόρεστο ερωτικό πόθο της συζύγου του, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.
Ο άνδρας, «ιδιαίτερα εξουθενωμένος», τηλεφώνησε στην αστυνομία της πόλης Βάιμπλινγκεν ζητώντας από τα όργανα της τάξης να τον «βοηθήσουν να προασπίσει τη νυχτερινή του ανάπαυση», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.
Ο άνδρας είπε ότι είναι 18 χρόνια παντρεμένος, ότι έχει δύο παιδιά και ότι η γυναίκα του «τον εξουσιάζει και τον ταπεινώνει», ενώ εξήγησε πως για το λόγο αυτό έχει εγκαταλείψει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τη συζυγική κλίνη και έκτοτε κοιμάται στο καθιστικό.
Πρόσφατα ο κύριος αυτός πήρε τη γενναία απόφαση να χωρίσει και να  «μετακομίσει προκειμένου να βρει την ηρεμία του, ψυχή τε και σώματι, κυρίως γιατί το πρωί πρέπει να είναι δυνατός και με διαύγεια πνεύματος όταν φεύγει για τη δουλειά -- κάτι που στην παρούσα φάση καθίσταται ανέφικτο», διευκρινίζει η γερμανική η αστυνομία.
Πράγματι η «σύζυγός του πηγαίνει τη νύχτα στο καθιστικό και του απαιτεί να εκπληρώσει το συζυγικό του καθήκον», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.