Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Παρασκευή 14/01/11



Κριός
Tα ερωτικά και σεξουαλικά σας συναισθήματα είναι πολύ δυνατά σήμερα. Αν είστε παντρεμένοι ή έχετε κάποια ερωτική σχέση, τότε αυτή η σχέση θα δυναμώσει σήμερα. Θα νιώσετε πραγματικά συντονισμένοι με τον σύντροφό σας και οι δεσμοί της αγάπης σας θα γίνουν δυνατότεροι. Θα μπορείτε να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, επιθυμίες, φόβους και ανάγκες, πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως και θα επουλωθούν οι όποιες παλιές συναισθηματικές πληγές.
Ταύρος
Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, φθάνετε σ’ ένα κρίσιμο σημείο στη ζωή και στις σχέσεις σας. Θέλετε μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας, και τείνετε επίσης για αγώνες δύναμης με τους άλλους. Θέλετε στενή επαφή, αλλά δεν θέλετε κιόλας να κυριαρχηθείτε ή να περιοριστείτε από το άλλο άτομο. Μπορεί ακόμα και να προσπαθήσετε να κατευθύνετε τους άλλους και να εκμεταλλευτείτε κρυφά την αδυναμία τους. Με λίγα λόγια, ένας αριθμός από συγκρουόμενα αισθήματα και νοοτροπίες εμφανίζεται.
Δίδυμοι
Πιθανόν να έχετε μερικά ασυνήθιστα όνειρα. Σημειώστε αυτά τα όνειρα και αυτό θα σας βοηθήσει να τα θυμηθείτε και να κατανοήσετε το νόημά τους και το μήνυμα που σας δίνουν. Οι υποθέσεις πρακτικής φύσης, τείνουν να μην πάνε πολύ καλά σήμερα. Προσέξτε να αναλύετε όλα τα σημαντικά θέματα και προσπαθήστε να βεβαιωθείτε πως όλες σας οι υποθέσεις τυγχάνουν τίμιας, δίκαιης μεταχείρισης και με λογικές προσδοκίες.
Καρκίνος
Αναζητάτε ιδέες με ένταση σήμερα. Έχετε μια παράδοξη, σχεδόν κυνική συμπεριφορά, που σας κάνει να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια κάθε ζητήματος. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για οποιοδήποτε είδος έρευνας ή μελέτης σε βάθος.
Λέων
Είστε περισσότερο πρόθυμοι να δανειστείτε χρήματα και να ξοδέψετε οικονομίες, προκειμένου να αποκτήσετε τα πράγματα, που νιώθετε, πως είναι απαραίτητα για να απολαύσετε μια ζωή μεγαλύτερης ελευθερίας. Επίσης σήμερα ταξιδεύετε πολύ και έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικού κοινωνικού, ηθικού, ή ακόμα θρησκευτικού επιπέδου . Είστε πολύ λιγότερο προσεκτικοί στην προσέγγισή σας προς την ζωή. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε μέρος σε ομάδες και άλλες κοινωνικές συγκεντρώσεις, όπου έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους μεγαλύτερης οικονομικής επιφάνειας ή υψηλότερου μορφωτικού επιπέδου απ’ αυτό του συνηθισμένου κύκλου των φίλων σας. Η άποψή σας για την ζωή διευρύνεται, όπως και η ιδέα που έχετε για τον εαυτό σας. Βλέπετε σήμερα τον εαυτό σας, να γίνεται μέλος μιας μεγαλύτερης σφαίρας δραστηριοτήτων και μπαίνετε σ’ ένα πιο φιλελεύθερο κύκλο ανθρώπων.
Παρθένος
Αν νιώθετε πως είστε ανειλικρινείς και ψεύτικοι σχετικά με κάτι, ή πως έχετε πάρει λάθος αποφάσεις, τότε πρέπει να βρείτε την εσωτερική δύναμη, να αναγνωρίσετε αυτά τα προβλήματα και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Αποφύγετε την τάση να υπερβάλλετε με συναισθήματα απελπισίας και δυστυχίας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σήμερα, πιθανότατα να σας κάνουν να αναρωτηθείτε, για την όλη τροπή, που έχει πάρει η ζωή σας. Θα αναρωτιέστε, αν ο χρόνος που επενδύετε στα ενδιαφέροντά σας, αξίζει πραγματικά τον κόπο. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε πως οι προσωπικές ευθύνες, καθιστούν αδύνατο να επιδιώξετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και μπορεί να αναρωτιέστε, για το αν θα πρέπει, να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας. Απ’ την άλλη μεριά, μην απογοητεύεστε τόσο, ώστε να εγκαταλείψετε τις φιλοδοξίες σας. Πρέπει απλά να συναντήσετε αυτές τις υποχρεώσεις, και σε κάποια άλλη στιγμή αργότερα, θα μπορέσετε να αναζητήσετε τους στόχους πιο ελεύθερα.
Ζυγός
Ευκαιρίες για προαγωγή στο επάγγελμά σας ή για την επίτευξη κάποιων σημαντικών στόχων και φιλοδοξιών είναι πολύ πιθανές αυτόν τον καιρό. Ειδικά αν έχετε εργαστεί επιμελώς, αυτή είναι η στιγμή της δημόσιας αναγνώρισης των προσπαθειών σας και της τονισμένης φήμης σας. Από την άλλη ίσως αρχίζετε να αισθάνεστε περιορισμένοι στον τομέα που εργάζεστε προς το παρόν και ίσως ανακαλύψετε ότι δεν σας παρέχει ικανοποιητικές προοπτικές οπότε ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε κατευθύνσεις και να ξεκινήσετε μια νέα περισσότερο υποσχόμενη πορεία προσπαθειών. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε τέτοιου είδους αλλαγές. Να έχετε περισσότερη πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ότι μπορεί να εκπληρωθούν τα όνειρά σας.
Σκορπιός
Αυτή είναι μια θετική ημέρα χαλάρωσης, ανανέωσης και δημιουργικότητας. Ίσως ανακαλύψετε πως οι δημιουργικές δραστηριότητες μπορούν να γίνουν μόνιμο μέρος της ζωής σας, ακόμα κι όταν αυτή η χρονική ημέρα λήξει.
Τοξότης
Η ανάμειξή σας με λέσχες, κοινωνικούς οργανισμούς και ζητήματα που αφορούν συνεργασίες αυξάνεται αυτόν τον καιρό. Δραστηριοποιείστε πολύ σε ό,τι αφορά κοινωνικά θέματα και οι σχέσεις, φιλικές και επαγγελματικές βρίσκονται σε πολύ ψηλό επίπεδο. Ακόμα, αυτή είναι μια μέρα όπου οι περισσότερες φιλοδοξίες και ελπίδες σας θα εκπληρωθούν.
Αιγόκερως
Οι αλλαγές που μπορεί να συμβούν σήμερα έχουν μια ποικιλία επιδράσεων, όπως η παραίτηση από κακές συνήθειες ( υπερβολικό φαί, υπερβολικό κάπνισμα ή ποτό κλπ), επανάκτηση της έλλειψης αυτοπεποίθησης ή περιορισμός προερχόμενος απ’ τις πρώιμες σχέσεις με τους γονείς, αυξημένη δημιουργικότητα και φαντασία, ανάπτυξη φυσικών ικανοτήτων, και νέες πνευματικές προοπτικές και θρησκευτικοί δρόμοι. Ωστόσο, πολύ πιθανές είναι επίσης και οι αρνητικές συνέπειες, ιδιαίτερα αν έχετε σχέσεις με ακραίες, φανατικές πνευματικές ομάδες. Μπορεί να γίνετε ενθουσιώδεις, αλλά παράλογοι και ασταθείς. (Περίεργες ψυχικές εμπειρίες. Τάση για οινοπνευματώδη, νικοτίνη, ή υπερβολές. Ψυχικό μπέρδεμα. Μια οδυνηρή απώλεια).
Υδροχόος
Αυτή την ημέρα διαφαίνονται οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές σας ιδέες και ακόμα και αν το ταλέντο σας στα καλλιτεχνικά είναι μικρό θα προσπαθήσετε να τονίσετε την ομορφιά του οικιακού σας περιβάλλοντος, της προσωπικής σας εμφάνισης. Η εκτίμησή σας για την μουσική και τις τέχνες βρίσκεται σε έξαρση. Μια δυνατή συναισθηματική σχέση είναι δυνατόν να αναπτυχθεί αυτή την ημέρα.
Ιχθύες
Οποιαδήποτε κατάσταση είναι ένας πιθανός στόχος για την ασυμβίβαστη δύναμη της θέλησής σας σήμερα. Για παράδειγμα, οι ακόλουθες καταστάσεις δεν είναι σήμερα ανεκτές: υπερβολικό βάρος, έλλειψη αυτοπεποίθησης ή σιγουριάς, υπερβολικό ποτό ή τσιγάρο, πολύ απορροφημένοι με τον εαυτό σας ή εγωιστές κλπ.
http://news247.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.