Ύφεση 2012 <ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ>

 
Το 2011 τελειωνει οπως ακριβως αρχισε:υφεση,λιτοτητα,ανεργια,ξεπουλημα μετρα κι αλλα μετρα,ακομη περισσοτερα μετρα.Παρ'ολα αυτα,ομως,παρα τις θυσιες,η ελληνικη κοινωνια διαπιστωνει οτι δεν προχωρησε ουτε ενα βημα προς μια διεξοδο.Αντιθετως,ειναι πια κοινη η διαπιστωση οτι η πολιτικη που επιβαλλεται απο τους "απ'εξω" και εφαρμοζεται απο τους εγχωριους εντεταλμενους τους οδηγει βαθυτερα στο χαος. Το... διαφαινομενο αποτελεσμα ολων αυτων εχει εγκαταστησει στην ελλαδα φοβο και απογνωση.Ακριβως σε αυτα τα συναισθηματα <<επενδυουν>> οι εγχωριοι επιτελαρχες της καταστροφης προκειμενου να διασφαλισουν την πολιτικη τους διαβιωση.
Φαινεται οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εξακολουθουν να υποτιμουν την νοημοσυνη του κοσμου και να θεωρουν πως, παρα την καταστροφη που προκαλεσαν, υπαρχει πιθανοτητα να σωσουν τα πολιτικα....τομαρια τους.Η εκτιμηση αυτη δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα, καθως ερχεται απο ανθρωπους που εχουν χασει καθε επαφη με αυτην.
Το μονο στηριγμα τους, ο,τι τους κρατα προσδεδεμενους στην εξουσια,ειναι πια τα καθημερινα διαπιστευτηρια που υποβαλουν στους πραγματικους κυβερνητες,τους επιτροπους της τροικας...
Ολοι αυτοι,προθυμοι υποτελεις,αποκτουν πια στα ματια της ελληνικης κοινωνιας το πραγματικο μεγεθος και σχημα τους:μικρες και αβουλες μαριονετες.
Ομως οι μαριονετες δεν μπορουν για πολυ να εκβιαζουν και να φοβιζουν καμμια κοινωνι,ειδικα μια απελπισμενη κοινωνια.Η απογνωση και η απελπισια-κατι που λησμονουν οι επιτελαρχες της καταστροφης-δεν προκαλει μονο φοβο.Κινητοποιει δυναμεις ανατροπης,οι οποιες ειναι σε θεση να καθαρισουν το σκηνικο απο τους καθε λογης δωσιλογους.Τους παροντες και οσους φιλοδοξουν να τους διαδεχθουν για να συνεχισουν το εργο τους.

 Αυτοι οι τελευταιοι, οι οποιοι φαινεται να πονταρουν στην καταστροφη του υπαρχοντος πολιτικου προσωπικου προκειμενου να παρουν τη θεση τους ως οι εκλεκτοι των τροϊκανων εποπτων,καλο θα ειναι να εχουν κατα νου οτι,εκτος απο τους παλαιοτερους,και η νεα γενια των ΕΛΛΗΝΩΝ εχει μαθει πια τι σημαινει η φραση <<κυβερνηση Τσολακογλου>>.....Ειναι συνωνυμη με μια κυβερνηση <<προθυμων>>!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.