Τα πιο δημοφιλή make-up για τις απόκριες βήμα βήμα.

Για να κλέψετε τις εντυπώσεις στα μασκέ πάρτυ, δε φτάνει μόνο η στολή. Το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι εναρμονισμένο με το ντύσιμό σας, γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο διάσημα look για να πάρετε ιδέες!
 _____________________________________________________________________________
Κλεοπάτρα
1ο βήμα: εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο μια ιριδίζουσα βάση που χαρίζει διάρκεια και λάμψη. Έπειτα, ανάλογα με το σχήμα των φρυδιών σας, επεκτείνετέ τα με μια ίσια γραμμή με μολύβι σε σκούρο καφέ, ή γκρι σκούρο.
2ο βήμα: Απλώστε σκιά σε μεταλλικό σμαραγδένιο χρώμα και σβήστε τη με κυπαρισσί πράσινο. Για πιο έντονο βλέμμα εφαρμόστε μία γραμμή eye liner. Φυσικά ψεύτικες βλεφαρίδες και πολλή μάσκαρα είναι απαραίτητα. Για να δώσετε μια πιο glam πινελιά, μπορείτε να βάλετε τρία στρασάκια κάτω από τα φρύδια σας.
3ο βήμα: για τα μάγουλά σας προτιμήστε μια βαθιά μπρονζέ απόχρωση.
4ο βήμα: Τονίστε τα χείλη σας με ένα περίγραμμα σε καφέ απόχρωση και γεμίστε τα με δαμασκηνί χρώμα κραγιόν. Ολοκληρώστε με ένα lip gloss με χρυσά στρασάκια.
Tip: Θυμηθείτε ότι η απλότητα δεν ταιριάζει στην Κλεοπάτρα, άρα δεν πειράζει το μακιγιάζ σας να είναι έντονο!

Γατούλα

1ο βήμα: Απλώστε σε όλο σας το πρόσωπο άσπρη make-up βαφή, την οποία πωλούν μαζικά αυτή την περίοδο (προτιμήστε τις oil based). Βεβαιωθείτε ότι μέχρι και τα φρύδια σας έχουν ασπρίσει.
2ο βήμα: Εφαρμόστε στα φρύδια σας μία λεπτή μακριά γραμμή με μαύρο μολύβι.
3ο βήμα: Για τα μάτια σας επιλέξτε σκιά σε απόχρωση βαθύ ροζ και απλώστε σε όλο το τόξο του βλεφάρου. Έπειτα, με ένα γκρι μολύβι τραβήξτε μια καμπυλωτή γραμμή που ξεκινά από την εξωτερική γωνία του ματιού. Εφαρμόστε το γκρι μολύβι και κάτω από το μάτι σας, και κάντε μία γραμμή που ακολουθεί το σχήμα του ματιού.
4ο βήμα (και πιο διασκεδαστικό): Με το μαύρο μολύβι κάντε το περίγραμμα της μύτης της γάτας, όπως σας «προστάζει» η φαντασία σας, κι έπειτα γεμίστε το με το ίδιο ροζ που χρησιμοποιήσατε για τα μάτια σας! Κάτω από τη μύτη ζωγραφίστε μαύρες βούλες που θα συμβολίζουν τα μουστάκια, ή αν «πιάνει το χέρι σας» κάντε 3 μαύρες γραμμές!
5ο βήμα: Χρησιμοποιήστε ροζ μολύβι χειλιών (λίγο πιο σκούρο από το κραγιόν που θα χρησιμοποιήσετε) για να δώσετε σχήμα και όγκο στα χείλη σας. Γεμίστε τα με ροζ κραγιόν!
Tip : Υπάρχουν πάρα πολλά είδη γάτας, γι' αυτό υπάρχουν και πάρα πολλά είδη μακιγιάζ. Βρείτε την αγαπημένη σας γάτα και προσαρμόστε το μακιγιάζ σ' αυτήν!

Γκέισα

1ο βήμα: Εφαρμόστε foundation σε ανοιχτή απόχρωση και απλώστε με το σφουγγαράκι για καλύτερο αποτέλεσμα.
2ο βήμα: Χρησιμοποιήστε ρουζ σε ασημί-ροζ απόχρωση και απλώστε το κυκλικά, ώστε να σχηματίζει έναν μεγάλο ωραίο κύκλο πάνω από την άσπρη επιδερμίδα σας.
3ο βήμα: Τα φρύδια σας πρέπει να είναι λεπτά και ίσια (να καμπυλώνουν όσο το δυνατόν λιγότερο) κι αυτό θα το πετύχετε με ένα μαύρο μολύβι φρυδιών.
4ο βήμα: Εφαρμόστε σκιά στο καπάκι και στο τόξο του ματιού σε χρώμα ασημί και σβήστε τη με λίγη μπλε σκιά. Χρησιμοποιήστε μάσκαρα που γυρνάει τις βλεφαρίδες και μην τσιγκουνευτείτε στην ποσότητα!
5ο βήμα: Τα χείλη μιας γκέισας πρέπει να ξεχωρίζουν. Αυτό θα το πετύχετε με ένα βαθύ κερασί χρώμα κραγιόν. Απλώστε το μόνο στο κέντρο των χειλιών, και με πινελάκι για πιο ακριβή αποτελέσματα.
Tip: Αν κοιταχτείτε στον καθρέφτη και δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας, συγχαρητήρια! Αποστολή εξετελέσθη!

Μάγισσα

1ο βήμα: Για το foundation χρησιμοποιήστε μπεζ χρώμα με λίγη πράσινη απόχρωση για να είστε ακόμη πιο τρομακτικές. Το πώς θα το απλώσετε, είναι και το μυστικό του μακιγιάζ αυτού. Κάντε γκριμάτσες, ρυτιδιάστε, γίνετε τρομακτική και παράλληλα απλώνετε το foundation! Έτσι θα φαίνεστε σαν να έχετε ρυτίδες!
2ο βήμα: Για τα μάτια σας η μαύρη σκιά με μολύβι είναι η καλύτερη και πιο εύκολη λύση. Βάλτε μαύρη σκιά και σβήστε τη με γκρι σκούρο. Βάλτε μολύβι στην εσωτερική γραμμή του ματιού σας αλλά και απ' έξω. Έπειτα, εφαρμόστε μεγάλη ποσότητα μαύρης μάσκαρα!
3ο βήμα: Η κλασική ελιά είναι must. Βάλτε την/τις σε όποιο μέρος του προσώπου θέλετε!
4ο βήμα: Για τα χείλη σας προτιμήστε σκούρα μπορντώ ή ακόμη και μοβ απόχρωση!
Tip: όσο πιο έντονο μακιγιάζ έχετε, τόσο πιο τρομακτική θα βγείτε!


Δείτε σε Βίντεο και κάποιες άλλες προτάσεις μας.



Πηγή : PATHFINDER 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.