Ολυμπιακός: Λιτή Φιέστα , αλλά για καλό σκοπό ( VIDEO )!




Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Γιάννη Φετφατζίδη και Γιάννη Μανιάτη, επισκέφθηκε
 σήμερα το μεσημέρι τον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνος Πειραιά, όπου παρέδωσε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ και στους εφημέριους των Ιερών Ναών  Αγ. Νικολάου, Αγ. Βασιλείου και Αγ. Σπυρίδωνος, οικονομική ενίσχυση προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την παροχή 20.000 γευμάτων στους απόρους συνανθρώπους μας  ενόψει των εορτών του ΠΑΣΧΑ.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά, κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του  τόσο προς  τις Ενορίες του Πειραιά, όσο και γενικότερα, τονίζοντας ότι το ίδιο έπραττε και ο αείμνηστος πατέρας του Μιλτιάδης, ενώ εξέφρασε την χαρά του, λέγοντας ότι "είμαι ευτυχής που μέσα από τους αγώνες του ποδοσφαίρου ο κόσμος μπορεί να παίρνει χαρά και με άλλες κινήσεις, όπως το παράδειγμα των ενεργειών του Ολυμπιακού".
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε στην ομιλία του:

 «Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οργανώσαμε πριν από λίγους μήνες το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο, ήταν ένα παιχνίδι του οποίου τα έσοδά του μοιράστηκαν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και που δοκιμάζονται. Αλλά εκτός από αυτό, αποφασίσαμε στον Ολυμπιακό ότι την Κυριακή που έχουμε το ματς με τη Λάρισα, το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, και εκεί θα γιορτάσουμε και την κατάκτησή του, θα έχουμε τη φιέστα μας, θα ξοδέψουμε όσο το δυνατόν λιγότερα γιατί ο Ολυμπιακός μετά από τόσα πρωταθλήματα δεν έχει ανάγκη από φιέστες.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ξοδέψουμε αυτά τα λεφτά για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε μία ελληνική κοινωνία η οποία δοκιμάζεται, και η οικονομία της σήμερα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Για αυτό, για μας πάνω από όλα είναι ο συνάνθρωπός μας, ιδιαίτερα στις Αγιες μέρες που έρχονται, θα θέλαμε το ποσόν που θα έπρεπε να ξοδέψουμε  για μια μεγάλη φιέστα, να το δώσουμε στις ενορίες του Πειραιά και στα συσσίτια για να μπορέσουμε κι εμείς να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που κι εσείς καθημερινά βοηθάτε τις ¶γιες μέρες του Πάσχα αλλά και μετά.
Οπότε τα πρώτα χρήματα έχουν να κάνουν με το κομμάτι των εσόδων από το παιχνίδι κατά της φτώχιας, και τα δεύτερα για την Πρωτομαγιά. Θα είναι λοιπόν σε δύο φάσεις και η δεύτερη θα έχει να κάνει με τα λεφτά που δε θα ξοδέψουμε για τη φιέστα, αφού όλα αυτά τα χρήματα θα δοθούν πάλι στις Ενορίες του Πειραιά και τα συσσίτια. Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλό Πάσχα, να έχουμε την υγεία μας και καλή δύναμη».
Από την πλευρά τους οι Γιάννης  Φετφατζίδης και Γιάννης Μανιάτης, τόνισαν στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Προέδρου και του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα σημαντική και ουσιαστική, καθώς βοηθά πραγματικά τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την στήριξή όλων μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.