Goody's: Εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος στον Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης

Εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, επετεύχθη στην εταιρεία Εστιατόρια Συκεών Α.Ε - Goody's του Δήμου Συκεών Θεσσαλονίκης, με την εγκατάσταση του συστήματος εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας PowerStar FIXED με
 κατασκευάστρια εταιρεία την Energy Management Systems.
Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η ελάχιστη εγγυημένη εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι 5,3%, με την προβλεπόμενη εξοικονόμηση να φτάνει σε ποσοστό 7,7 %. Η περίοδος αποπληρωμής του συστήματος είναι από 3,5 χρόνια η προβλεπόμενη εξοικονόμηση, ενώ έως 5,1 έτη η εγγυημένη εξοικονόμηση.
Ο πρόεδρος της Έργον-Ενέργεια Εμμανουήλ Τσιρέκας ανέφερε ότι, «Στο κομβικό αυτό χρονικό σημείο, που η προστασία του περιβάλλοντος είναι στην κορυφή της πολιτικής και κοινωνικής ατζέντας, η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, μας αφορά όλους και αποτελεί, πλέον, ένα βασικό μέρος της καθημερινότητας μας.

Το σύστημα PowerStarR συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση, επιτυγχάνοντας σημαντικά χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα CO2 με ελάχιστη εγγυημένη μείωση στους 24 τόνους και με προβλεπόμενη στους 34,8 τόνους, ενώ αμβλύνει τις επιπτώσεις για το περιβάλλον.
Το σύστημα PowerStarR, χαμηλώνοντας την τάση, οδηγεί σε πιο αποτελεσματική χρήση του εξοπλισμού, με αποτέλεσμα να μειώνεται το κόστος συντήρησης και επιπρόσθετα να επεκτείνεται η διάρκεια ζωής του εξοπλισμού»,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.