Βαλβέρδε / Φιέστα / Μεταγραφές

Σήμερα Τετάρτη επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχοντας πάρει -κατά πάσα πιθανότητα- την οριστική απόφαση για το
 αν θα μείνει ή όχι και τη νέα σεζόν στους Πειραιώτες, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης θα έχει την πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο φινάλε και παραμονή του Βάσκου προπονητή αλλά για παν ενδεχόμενο είναι σταντ μπάι ο Έκτορ Κούπερ. Εννοείται πως μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, τρενάρεται ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν (τεχνικός διευθυντής, μεταγραφές κτλ.).

Γεμάτο Καραϊσκάκη στη φιέστα

Με ρυθμούς… sold out κινείται η διάθεση των εισιτηρίων για τη φιέστα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Λάρισα στο Καραϊσκάκη. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση έχουν διατεθεί 12,700 κομμάτια και υπάρχει η αίσθηση πως είτε αύριο, είτε τις επόμενες ημέρες μέχρι την Κυριακή θα έχουν εξαντληθεί. Στο λιμάνι ετοιμάζουν μια λιτή αλλά ζεστή γιορτή για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος. Πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας θα κλείσει την καριέρα του στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πάει για δύο χαφ

Μετά την παραχώρηση του Ντουντού στην Ατλέτικο Μινέιρο, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών χαφ το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ο 22χρονος Καλέμ Χάιλαντ, μια περίπτωση της οποίας τα χαρακτηριστικά φέρνουν στον Γιάγια Τουρέ. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, έναν ποδοσφαιριστή νεαρό, ταλαντούχο, πολλά υποσχόμενο, σε προσιτή τιμή αλλά όχι γνωστό στο ευρύ κοινό. Ανήκει στην βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ και κοστολογείται ένα εκατομμύριο ευρώ.
sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.