Κουφέτα μετά... το αρνί και το κοκορέτσι στην Άνδρο

Μενεγάκη και Ματέο: Γάμος μετά το Πάσχα;

Κουφέτα μετά... το αρνί και το κοκορέτσι θέλουν οι φήμες για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο, που λέγεται ότι θα παντρευτούν την Δευτέρα του Πάσχα στην Άνδρο! Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται πως αρραβωνιάστηκε προ
 20 ημερών στο ίδιο νησί.

Όπως γράφει η Νατάσα Χανιώτη στο προσωπικό site της Σεμίνας Διγενή, η παρουσιάστρια του Alpha και ο καλός της θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου παρουσία 10 μόλις καλεσμένων, μεταξύ των οποίων η μητέρα, ο αδερφός και τα τρία παιδιά της Ελένης.

Το μυστήριο θα γίνει στο εκκλησάκι του παραδοσιακού ορεινού χωριού της Άνδρου  Στραπουργιές, ενώ η ώρα είναι... μυστικό προκειμένου να μην διαρρεύσει ούτε πλάνο, ούτε φωτογραφία στα μέσα ενημέρωσης.

Οι βέρες θα είναι του οίκου Καίσαρη και θα τις ανταλλάξει ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης. Σας λέει κάτι το όνομα; Ο επιστήθιος φίλος του Ματέο και δάσκαλος yoga που φιλοξενεί η Ελένη στην εκπομπή της, με τον οποίο έκανε προσφάτως ασκήσεις on air για περίπου 20 λεπτά!

Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τρίτο της γάμο. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, όλο το περασμένο Σάββατο και κεκλεισμένων των θυρών στα Μελίσσια έκανε πρόβα νυφικού, το οποίο φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Κοτέντου. Τα μαλλιά της θα επιμεληθεί ο καλός της φίλος Πάνος Καλλίτσης.

Μετά την έκδοση του διαζυγίου με τον Γιάννη Λάτσιο, η παρουσιάστρια έχει ήδη στα χέρια της το πιστοποιητικό της νέας οικογειακής της κατάστασης ενώ η αναγγελία του γάμου θα δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα των Κυκλάδων.

Την ίδια ώρα, «πυρετός» οικοδομικών εργασιών επικρατεί στα Άχλα, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη στιγμή του ζευγαριού. Όσο για το ταξίδι του μέλιτος; Καμία πληροφορία ακόμα - μόνο το ότι ο Alpha έχει δώσει άδεια στην Ελένη μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε «Καφέ» μαγνητοσκοπημένο.

Αν τα γραφόμενα επιβεβαιωθούν τι να πούμε; Nα ζήσουν και στου Γιάννη Λάτσιου να ευχηθούμε!

madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.