Για επιλεκτική στοχοποίηση και βολική «αλήθεια» κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ο Ακης

Ο Α. Τσοχατζόπουλος δηλώνει έτοιμος να συμβάλει ενεργά για την ανάδειξη όλης της αλήθειας

 Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Ακη Τσοχατζόπουλου στην πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ να προτείνει
 τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων κατά την περίοδο της θητείας του ιδίου στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
Στοχοποίηση Σε μία ιδιαιτέρως σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «στοχοποίησή του», και «πρωτοφανή μεθόδευση».
«Το ατόπημα στο οποίο οδηγούν κάποιοι την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν τους τιμά.
 Με την περίεργη διαδικασία που επιλέγουν αποκαλύπτουν τη βαθιά κρίση πολιτικού προσανατολισμού του ΠΑΣΟΚ αυτή την περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, προσθέτοντας ότι «αντί να ακολουθήσουν το δρόμο ανάδειξης όλης της αλήθειας, που την απαιτεί και το λαϊκό αίσθημα και η Δικαιοσύνη, οδηγούν -σε περίεργη σύμπνοια με τη ΝΔ- την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ σε πρωτοφανή μεθόδευση, επιδιώκοντας, μέσω της επιλεκτικής στοχοποίησής μου, μια βολική «αλήθεια» για ορατές πλέον πολιτικές σκοπιμότητες».
Παράλληλα δηλώνει «έτοιμος» μέσα από την όποια κοινοβουλευτική διαδικασία να συμβάλλει ενεργά για την ανάδειξη όλης της αλήθειας. «Ετσι θα δοθούν αποστομωτικές απαντήσεις και απέναντι στις επιθέσεις λάσπης και ψεύδους, αλλά και στο κατασκευασμένο κλίμα από μεμονωμένα «βαποράκια» της ενημέρωσης» σημειώνει ο κ. Τσοχατζόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.