"Θα πας αύριο στην Φιέστα του Ολυμπιακού" ; (Λεπτομέρειες)

Με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα της φιέστας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή για την απονομή του πρωταθλήματος της αγωνιστικής σεζόν 2010-11 της Σούπερ Λίγκας
 έκανε γνωστό ο Ολυμπιακός.

Στην ανακοίνωσή τους οι «ερυθρόλευκοι» διευκρινίζουν ότι με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, τα χρήματα που θα δαπανηθούν για την φιέστα μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Σε αυτό ο Ολυμπιακός διευκρινίζει ότι τα χρήματα που θα… γλιτώσει η ΠΑΕ θα διατεθεί σε τέσσερις ενορίες του Πειραιά, και το οποίο αντιστοιχεί σε 20.000 γεύματα σε άπορους πολίτες.

Αναλυτικά αναφέρει ο Ολυμπιακός:

«Με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, την Κυριακή το βράδυ θα ακολουθήσει και η διαδικασία της απονομής του τροπαίου στον Πρωταθλητή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνωρίζει πολύ καλά το μέγεθος της σημασίας της κατάκτησης του 38ου Πρωταθλήματος, χωρίς όμως να παραγνωρίζει και την γενικότερη κατάσταση της χώρας μας. Ως εκ του τούτου ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε την κατά το δυνατόν μείωση του συνολικού κόστους της τελετής και σε αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους χορηγούς της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που συνδράμουν στην όλη διαδικασία και όλους όσους εργάζονται εθελοντικά για το σκοπό αυτό.
Με απόφαση του Προέδρου θα διατεθεί το ποσό που αντιστοιχεί σε 20.000 γεύματα σε τέσσερις ενορίες του Πειραιά για τους άπορους συμπολίτες μας. Πιο συγκεκριμένα η οικονομική ενίσχυση θα διατεθεί στις Ενορίες Αγ. Νικολάου, Αγ. Βασιλείου και Αγ. Σπυρίδωνα Πειραιά, καθώς και στην Ενορία Παναγίτσας Νίκαιας.
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετά τον αγώνα κατά της φτώχειας, τη συνδρομή της στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων κοινωνικών ιδρυμάτων όπως το «Αργώ « και το «Ελπίδα», τη συμβολή της στην προσπάθεια ανοικοδόμησης των περιοχών που επλήγησαν από το τσουνάμι στην Ιαπωνία, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στους συνανθρώπους μας, αποδεικνύοντας ότι δεν θέλουμε τον Ολυμπιακό μόνο πρωταθλητή στα γήπεδα, αλλά και πρωταγωνιστική στην κοινωνία μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΕΣΤΑΣ

16:15 Έναρξη του αγώνα Βετεράνων

16:45 Λήξη του1ου ημιχρόνου

16:55 Έναρξη του 2ου ημιχρόνου

17:25 Λήξη του αγώνα Βετεράνων

17:30 Έναρξη διαδικασίας του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

18:00 Έναρξη προβολής στα matrix των video της χρόνιας

18:33 Βράβευση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος από τους Βετεράνους

18:40 Βράβευση του MVP της χρονιάς από την Vodafone

18:43 Βράβευση του Α. Νικοπολίδη από την Vodafone

18:50 Βράβευση από τον Πρόεδρο, κ. Β. Μαρινάκη στον Π. Τζόρτζεβιτς

19:00 Έναρξη του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

19:45 Ημίχρονο

19:47 Βράβευση από τον Πρόεδρο, κ. Β. Μαρινάκη στον Ντ. Κοβάσεβιτς

19:55 Βράβευση του goal της χρονιάς από την Vodafone

20:00 Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

20:55 Λήξη αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ

20:55-21:10 Στήσιμο εξέδρας απονομής

21:10 Έναρξη μουσικοχορευτικού προγράμματος

21:25 Έναρξη από τον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια της εισόδου του Προέδρου και των παικτών με τελευταίους τους αρχηγούς Α. Νικοπολίδη & Β. Τοροσίδη

21:35 Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλητή, ρίψη βεγγαλικών στο γήπεδο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά

21:40 Φωτογράφιση πρωταθλητών

21:43 Γύρος θριάμβου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.