Την Τετάρτη θα μιλήσει ο Μαρινάκης

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή τα θέματα βίας, την υπόθεση των κασετών και την κριτική που δέχεται ο συνεταιρισμός από την πολιτεία, θα παραχωρήσει την προσεχή Τετάρτη ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όπως είχε προαναγγείλει η διοργανώτρια στην τελευταία της συνεδρίαση, επρόκειτο να προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου, «ώστε αφενός να παρουσιάσει το έργο(;) της από την ίδρυσή της (2006) μέχρι σήμερα και αφετέρου να εξηγήσει(!) προς τη φίλαθλη κοινή γνώμη τι εμπίπτει στις αρμοδιότητες και δυνατότητές της και τι όχι».

Η συνέντευξη Τύπου θα παραχωρηθεί τελικά την προσεχή Τετάρτη 23/3 στις 13:00 σε αίθουσα ξενοδοχείου των Αθηνών.

Η αφορμή με την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μιλήσει με την ιδιότητα του προέδρου του συνεταιρισμού, είναι η περίφημη επιστολή του Πάνου Μπιτσαξή προς στην ΕΠΟ, με την οποία χαρακτήριζε «ακατάλληλη» τη Σούπερ Λίγκα να διοργανώσει το πρωτάθλημα, μιλώντας παράλληλα για διαφθορά και στηλιτεύοντας συμπεριφορές παραγόντων.

Από την άλλη, η αφορμή για να συντάξει ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού την εν λόγω επιστολή, είναι τα γεγονότα του ντέρμπι των «αιωνίων», τα συνεχή κρούσματα βίας και τέλος η πολύκροτη υπόθεση των κασετών. Συνεπώς, ο κ. Μαρινάκης αναμένεται να τοποθετηθεί σε όλα τα παραπάνω…
Πηγή :Nova sport fm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.