Συνοδεία ΜΑΤ κινείται πλέον ο πρωθυπουργός (Ξεκίνησε η οργή) video



Επεισόδια στην Κομοτηνή πριν την άφιξη του πρωθυπουργού
Επεισόδια στην Κομοτηνή πριν την άφιξη του πρωθυπουργού

Αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών για την άδικη και αδιέξοδη πολιτική της Κυβέρνησης βρίσκετε πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου
 (και καθώς φαίνετε) σε κάθε δημόσια εμφάνιση του θα συνοδεύεται απο τα ΜΑΤ
Μετά τις έντονες αποδοκιμασίες εις βάρος του παλαιότερα στην Κοζάνη, με αποτέλεσμα να αποφύγει κάθε δημόσια εμφάνιση στην πόλη , άναψαν τα αίματα και προχθές στην Κομοτηνή
Έντονα επεισόδια διαδραματίστηκαν και προχτές Παρασκευή  κατά την επίσκεψή του στην Κομοτηνή με αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικών στελεχών αλλά και του ιδίου.
500 εργαζόμενοι της κλωστουφαντουργίας ΕΝΚΛΩ (πρώην Λαναρά) συγκεντρωθήκαν έξω από το ξενοδοχείο (Αρκάντια) όπου συνεδρίαζε το Περιφερειακό Συμβούλιο Μακεδονίας Θράκης και επρόκειτο να παραστεί ο κύριος Παπανδρέου.
Οι εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και εναν χρόνο ζήτησαν να συναντηθούν με τον κ. Παπανδρέου προκειμένου να του υπενθυμίσουν την υπόσχεση που τους είχε δώσει προσωπικά ο ίδιος , οτι το προβλημά τους θα  λύθει και θα πάρουν τα οφειλόμενα.
Αυτό βεβαια δεν έγινε,  τα αίματα άναψαν, και τα ΜΑΤ που είχαν ζώσει το ξενοδοχείο απότρεψαν τους διαμαρτυρόμενους να εισέλθουν στο ξενοδοχείο με την χρησιμοποίηση δακρυγόνων.




πηγή : Το Παρών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.