Συνεχίζετε η σφαγή διαδηλωτών στη Λιβύη.













Αιματοχυσία χωρίς τέλος στη Λιβύη καθώς οι νεκροί φτάνουν τους 400 σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (FIDH). Οι κινητοποιήσεις έχουν
 πλέον εξαπλωθεί και στην Τρίπολη. Οι διαδηλωτές επιχειρούν να θέσουν κάτω από τον έλεγχό τους πόλεις της Λιβύης, όπως η Βεγγάζη και η Τρίπολη, ωστόσο οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Ο Μουαμάρ Καντάφι παραμένει σιωπηλός, ωστόσο, σε τηλεοπτικό διάγγελμά του χθες το βράδυ, ο γιος του Καντάφι, Σάιφ αλ Ισλάμ, προειδοποίησε για εμφύλιο πόλεμο και λουτρό αίματος. Το Παρατηρητήριο για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εκτιμά ότι κατά τις τετραήμερες συγκρούσεις τουλάχιστον 233 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, η Διεθνής Ομοσπονδία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (FIDH) ωστόσο, ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους 400.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το καθεστώς προσέλαβε μισθοφόρους από την υποσαχάρια Αφρική οι οποίοι πραγματοποιούσαν επιθέσεις εναντίον των διαδηλωτών.
Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες που "βγαίνουν" από τη Λιβύη μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μιλούν για σφαγή. Η λιβυκή τηλεόραση κάνει λόγο για επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας "κατά των τρομοκρατών" κια επιβαβαιώνουν ότι υπάρχουν νεκροί.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που αναμεταδίδει το Αλ Τζαζίρα, μιλούν ακόμη και για βομβαρδισμό από αέρος των στασιαστών.
Περισσότερα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.