Αν περάσει απ τον Βόλο είναι μισό Πρωτάθλημα

Την όγδοη συνεχόμενη νίκη του θα προσπαθήσει να πετύχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον... συνονόματο από τον Βόλο (17.15, NS3), ενώ οι Πειραιώτες θέλουν να επαναφέρουν ξανά την διαφορά από τον Παναθηναϊκό στους +7 βαθμούς.

«Ολυμπιακό» ντέρμπι!

Με στόχο το «8 στα 8» στην επαρχία αλλά και την όγδοη συνεχόμενη νίκη του στην φετινή Superleague θα παραταχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός απέναντι στον πολύ καλό
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός, για τα ακόλουθα:
• Την ημέρα του αγώνα, οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 15:00.

 φέτος Ολυμπιακό Βόλου.
Οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για να αποκτήσουν ξανά την διαφορά ασφαλείας (+7) από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ενώ θα επιδιώξουν και την καλή εμφάνιση, προκειμένου να κάνουν χαρούμενους περίπου 10.000 φίλους τους που θα τους συμπαρασταθούν στον Βόλο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ρόμενταλ, Μανιάτης, Φουστέρ, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Χολέμπας

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Πάρντο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς (ή Ζαϊρί), Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς.

Ο «Φονέας» των Γιγάντων!

Ο Ολυμπιακός Βόλου του Σάκη Τσιώλη πραγματοποιεί φανταστική χρονιά και προέρχεται από την εκκωφαντική εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 0 - 4, ενώ κέρδισε και τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, επίσης μέσα στο ΟΑΚΑ.
Οι Θεσσαλοί θέλουν να κάνουν το... «3 στα 3» με τους «Μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ όπως τόνισε ο Έλληνας προπονητής στους ποδοσφαιριστές του, πρέπει να βγει εκτός ρυθμού ο Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος είναι ο συνδετικός κρίκος του Ολυμπιακού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Μόνχε, Μπερτόλντι-Τικάο, Μαρτίν, Ντολεζάι, Σελέζι, Τομάς, Αλβάρες, Ακόστα, Ζέρης, Καπετάνος, Μητρόπουλος, Αναστασίου, Ρόκας, Σολάκης, Ούμπιντες, Μπρέσκα και Γκότοβος.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ρόκας, Τομάς, Μπερτόλντι, Αλβάρες, Ούμπιντες, Μόνχε, Μητρόπουλος, Μπρέσκα, Σολάκης.


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε τα μέτρα που θα υπάρξουν για την αναμέτρηση ανάμεσα σε εκείνον και τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό αλλά και τις οδηγίες προς τον κόσμο.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Πανθεσσαλικού, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Η πρόσβαση και η είσοδος στο στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν εισιτήριο ή θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών θα απαγορεύεται.

• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

• Τέλος, την ημέρα του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
Τα εναπομείναντα 1500 εισιτήρια θα πωλούνται έως τις 13:00, το μεσημέρι της Κυριακής από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα υπόλοιπα σημεία προπώλησης.

Πηγή : http://www.gazzetta.gr/ 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προσοχη μην ιδρωσετε καμια φανελα μετα την παραχωρηση παιχτη πριν 1 εβδομαδα!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.