Τι Βόλος , τι Φάληρο παντού είναι Πειραιάς

Έκαναν το Βόλο… Καραϊσκάκη
Σαν στο «σπίτι» τους θα νιώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού (Πειραιά) κατά την διαμονή τους στο Βόλο εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον τοπικό Ολυμπιακό και το ένιωσαν με το «καλημέρα». Λίγο πριν την Πορταριά, οι οπαδοί της ομάδας του Βαλβέρδε «έστησαν» θερμή υποδοχή στην αποστολή, δίνοντας μία πρώτη γεύση του τι θα συναντήσουν στο Πανθεσσαλικό.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των Πειραιωτών στην αποστολή της ομάδας, θύμισε «Καραϊσκάκη» με συνθήματα, φωτοβολίδες και καπνογόνα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στις κερκίδες του γηπέδου την Κυριακή, θα παραβρεθούν εφτά με οκτώ χιλιάδες οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, δια στόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που μετέβη στον Βόλο και έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση του τοπικού συνδέσμου οπαδών της ομάδας, ζήτησε από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να έχει κόσμια συμπεριφορά και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Εξάλλου, πλησιάζει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κανείς στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» δεν θα ήθελε ούτε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι που θα μπορούσε να γίνει  αιτία για τιμωρία της έδρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.