Τα στήθη της γυναίκας

Από το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο, μέχρι και σπουδές επί του θέματος, σας παρουσιάζουμε 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το μεγαλύτερο γυναικείο όπλο.
Δεν είναι άλλο από το όνομα ενός βρετανικού σωματείου που μάχεται για το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν γυμνόστηθες. Υποστηρίζουν ότι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες. Κι αφού κανείς δεν προσβάλλεται στη θέα ενός γυμνόστηθου άντρα, ούτε πρόκειται να τον συλλάβει κανείς, τότε γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες; Κάνουν συχνές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και φυσικά είναι Topless.
Η Αγγλία. Μια έρευνα της γνωστής εταιρίας εσωρούχων Triumph έδειξε ότι οι αγγλίδες είναι οι γυναίκες με τον μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη(για μέσο όρο μιλάμε πάντα). Περισσότερες από τις μισές φοράνε νούμερο D. Και για να συμπληρωθεί η τριάδα, στο Νο 2 βρίσκεται η Δανία και στο Νο3 η Ολλανδία. Ετοιμάζεσαι για ταξιδάκι;
Ξέρω ότι δεν σου λέω κάτι καινούριο. Μια έρευνα όμως που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο Victoria στο Wellington, έδειξε ότι το στήθος είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι περισσότεροι άντρες. Και για να νοιώσεις ακόμη καλύτερα, μια άλλη έρευνα έδειξε ότι το να χαζέψεις ένα γυναικείο στήθος για μόλις ένα λεπτό την ημέρα, μπορεί να σου προσθέσει 4-5 χρονάκια ακόμη. Κοίτα άφοβα λοιπόν.
Ψηφίζουμε αριστερό. Κι αυτό γιατί μελέτες έδειξαν ότι στις περισσότερες γυναίκες το αριστερό στήθος είναι μεγαλύτερο από το δεξί. Και βέβαια αυτό ισχύει και για τις θηλές.
Το γυναίκειο στήθος ζυγίζει περίπου μισό κιλό(το καθένα). Αποτελεί το 4%-5% του συνολικού λίπους του σώματος και μόλις το 1% του συνολικού βάρους μιας γυναίκας.
Όταν μια γυναίκα είναι 20 χρονών, το στήθος της αποτελείτε από λίπος, αδένες και κολλαγόνο(αυτό είναι που το κρατάει σε «φόρμα»). Μεγαλώνοντας όμως, το κολλαγόνο μειώνεται, οι αδένες συρρικνώνονται και τη θέση τους παίρνει το λίπος. Έτσι όσο μεγαλώνει και παχαίνει φυσικά μια γυναίκα, τόσο θα «παχύνει» και το στήθος της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.