Ποιός φταίει Κύριε Πάγκαλε ο κοπρίτης ή ο πολιτικός ;


Ποιός φταίει Κύριε Πάγκαλε ο κοπρίτης ή ο πολιτικός που τον διορίζει για να έχει ψήφους ?
ποιός φταίει Κύριε Πάγκαλε που είναι υπεράριθμοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν έχουν τι να κάνουν ? οι κοπρίτες?
ποιός φταίει Κύριε Πάγκαλε που στις δύσκολες δουλειές του δημοσίου είναι λίγοι και στις εύκολες πολλοί?
Έμεις σας φταίμε πάλι που δεν υπάρχουν δουλειές που να σου εξασφαλίζουν μονιμότητα στον ιδιωτικό τομέα ?
Για αυτό λοιπόν σας επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό και ρίχτε μια ματιά στα έδρανα της Βουλής για δείτε ποιοί είναι οι πραγματικοί ΚΟΠΡΙΤΕΣ με κεφαλαία.
psipsines

 ________________________________________________________________________________ 
Με τον όρο «κοπρίτες» αναφέρεται στους δημόσιους υπαλλήλους που μπήκαν στο Δημόσιο μέσω γνωριμιών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής. Ο κ. Πάγκαλος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική
«Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Πάγκαλος βάλλει κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτηρίζει γελοία και ανάξια σχολιασμού την πολιτική που επαγγέλλεται ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας πως αυτή σημαίνει ότι δεν θα αυξήσει τα έσοδα του κράτους ούτε θα μειώσει τις δαπάνες.

Χαρακτηρίζει το συνασπισμό του Αλέξη Τσίπρα «συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια».

Ο κ. Πάγκαλος θεωρεί δε μόνο ουσιαστικό συνομιλητή της κυβέρνησης το ΛΑΟΣ, υποστηρίζοντας πως κάνει σοβαρή αντιπολίτευση.

Παράλληλα, τάσσεται υπέρ της κατάργησης του σταυρού προτίμησης και δηλώνει ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι ξανά υποψήφιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.