Ο ποδοσφαιριστής συστήθηκε σαν καθηγήτρια Μαθηματικών.

Ενας 30χρονος ποδοσφαιριστής συστήθηκε σε 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου ως… καθηγήτρια μαθηματικών για να την αποπλανήσει μέσω Διαδικτύου! Η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν
 πριν από λίγες μέρες η μητέρα της ανήλικης πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής για να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου, ο οποίος -σύμφωνα με τη γυναίκα- είχε επικοινωνία με την κόρη της στο Διαδίκτυο μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος ανταλλαγής μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο συγκεκριμένος εμφανίστηκε αρχικά ως καθηγήτρια που διδάσκει Μαθηματικά προκειμένου να ξεγελάσει το κορίτσι και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Αφού κατάφερε τον στόχο του και ήρθε «όσο κοντά» ήθελε με τη 13χρονη, στη συνέχεια προέβη στην αποπλάνησή της, μέσω χρήσης της κάμερας του ηλεκτρονικού υπολογιστή της.

Ο νεαρός άνδρας ζητούσε από το κορίτσι να ακολουθεί τα ερωτικά «κόλπα» που του υποδείκνυε και το παρακολουθούσε on line από το σπίτι του!

Υστερα από ψηφιακή έρευνα και ανάλυση που διήρκεσε δύο μήνες, το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εξακριβώσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του αγνώστου, με αποτέλεσμα κλιμάκιο αστυνομικών να μεταβεί από την Αθήνα στις Σέρρες. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του νεαρού ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος ύστερα από την επιτόπια έρευνα εξειδικευμένου αξιωματικού διαπιστώθηκε ότι περιείχε στοιχεία που αποδεικνύουν την είσοδό του στο Ιντερνετ με το επίμαχο όνομα χρήστη τον συγκεκριμένο χρόνο.

Ο δράστης κατά την εξέτασή του παραδέχτηκε ότι έμπαινε σε προγράμματα ανταλλαγής μηνυμάτων χρησιμοποιώντας τις επίμαχες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, καθώς και ότι συνομιλούσε με τη 13χρονη. Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω Διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Η αστυνομία τώρα ερευνά αν ο δράστης εμπλέκεται σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Οπως ήταν αναμενόμενο, το περιστατικό προκάλεσε σάλο στην τοπική κοινωνία, αφού ο 30χρονος είναι άτομο γνωστό στις Σέρρες. Οπως έγινε γνωστό, τόσο οι συμπαίκτες του στην ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της πόλης όσο και οι φίλοι και οι συνάδελφοί του δεν πίστευαν στα αφτιά τους όταν έμαθαν τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.