Επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός.

Ο φετινός Πρωταθλητής Ελλάδος, Ολυμπιακός, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του και την Κυριακή (3/4) θα αντιμετωπίσει (19:00, NET) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Καβάλα για την 28η αγωνιστική της Superleague. Τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της αναμέτρησης, επιστρέφει βασικός στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα ο Γιάννης Φετφατζίδης.Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στην διάθεση τους για το ματς τρεις ποδοσφαιριστές τους οι οποίοι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών. Ο λόγος για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Άριελ Ιμπαγάσα και Βασίλη Τοροσίδη. Ο Ισπανός τεχνικός, λοιπόν,
 ετοιμάζει τα αγωνιστικά του πλάνα δίχως την παρουσία τους και σύμφωνα με τα όσα δοκιμάζει στις τελευταίες προπονήσεις στο Ρέντη, ο "Βάσκος" ετοιμάζει τους εξής: Κάτω από τα γκολπόστ ο Ούρκο Πάρντο, έχοντας μπροστά του στα στόπερ τους Όλοφ Μέλμπεργκ και Φρανσουά Μοδέστο.
Στα άκρα της άμυνας, δεξιά θα ξεκινήσει ο Γιάννης Μανιάτης ενώ αριστερά θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του, ο Ραούλ Μπράβο. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τον ρόλο του ανασταλτικού χαφ θα τον αναλάβει ο Μοϊσές Ουρτάδο, έχοντας δίπλα του σε περισσότερο δημιουργικό ρόλο τον Νταβίδ Φουστέρ. ο Ζαουάντ Ζαϊρί είναι φαβορί για την θέση του δεξιού χαφ-εξτρέμ όπως και ο Άλμπερτ Ριέρα για αριστερά.

Η είδηση, όμως, έχει να κάνει με την επιστροφή, ύστερα από πολύ καιρό, του Γιάννη Φετφατζίδη στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, παίρνοντας το πόστο του παίκτη πίσω από τον σέντερ φορ, ως επιτελικός μεσοεπιθετικός, έχοντας μπροστά του στην κορυφή της επίθεσης έναν εκ των Ράφι Τζεμπούρ ή Κέβιν Μιραλάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.