"Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ" (ΑΡΘΡΟ)

Η Ελλάδα αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο και δεν
 εννοώ για τους πολιτικούς ,αλλά για τους υπόλοιπους εμάς που δεν τρώμε πια άλλο κουτόχορτο και ετοιμάζουμε μεγάλη αντίδραση σε ερχόμενες εκλογές μιας και είναι το τελευταίο δημοκρατικό όπλο που έχει στα χέρια του ο πολίτης.
 Αυτό φαίνεται από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που έχουν αναγκαστεί να βγάζουν ερωτηματολόγια χωρίς την παρουσία πολιτικών, όπως το καλύτερο κόμμα είναι ο κανένας ή στον καταληλότερο μια μαύρη φωτογραφία και ούτω καθεξής .
Ο λαός χρειάζεται κάτι καινούργιο, μια ανανέωση, ένα καινούργιο πολιτικό σκηνικό , δεν τον ενδιαφέρουν οι θυσίες , αλλά να έχουν αντίκρισμα στις θυσίες που κάνουν.

Έχουν χορτάσει από ψέμματα και υποσχέσεις.
Έχουν καταλάβει πως τα χρήματά του πηγαίνουν σε τράπεζες και διεθνής οργανισμούς.
Έχουν καταλάβει πως τα κέντρα εξουσίας εκμεταλλεύονται τα χρήματά του προς όφελός τους.
Έχουν καταλάβει πως οι 300 της βουλής είναι αναξιόπιστοι και ανίκανοι να διαχειριστούν τις τύχες τους.
Έχουν καταλάβει πως δεν τιμωρούνται οι υπεύθυνοι για ότι κακό μας συμβεί.
Οι κύριοι λοιπόν τις εξουσίας ας μην εφησυχάζουν ότι θα τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον για να παίρνουν παράταση στο καταστροφικό τους έργο.
Έρχεται ο λαός για να δώσει ένα τέλος σ αυτόν τον καταστροφικό φαύλο κύκλο για να πάψουν να πετάνε την καυτή πατάτα ο ένας στον άλλον.

Βλέπουμε καινούργιες φωνές στον πολιτικό χώρο καινούργιες απόψεις καινούργια κόμματα δεν θέλω όμως να τα κατ ονομάσω για να μην δώσω στίγμα ότι τάσσομαι στην μια πλευρά ή την άλλη.
Ο πολίτης αυτής της χώρας θα δώσει λύση απ ότι φαίνεται και θα ψάξει και θα αποφασίσει ποιος είναι ο καταληλότερος  και σε ποιόν θα δώσει το πολύτιμο χρίσμα του κανένα.

Βεζιργιάννης Χρήστος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.