Και τώρα προγραμματισμός...

Τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς θα αρχίσει να σχεδιάζει ουσιαστικά από σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η νίκη επί της Λάρισας με σκορ 6-0, αλλά και η φιέστα που ακολούθησε ανήκουν πια στο παρελθόν, με το θέμα της πρόσληψης
 του Μαθία στην ομάδα, αλλά και την παραμονή του Πάρντο να αποτελούν τις πρώτες προτεραιότητες.

Ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν μπορεί να είναι αρκετός, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να χάσει ούτε λεπτό. Ο Ισπανός προπονητής έχει κάνει ήδη ένα προσχέδιο για την επόμενη χρονιά, βάσει του οποίου θα κινηθεί και θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, τόσο τις μεταγραφές της ομάδας, όσο και τα παρελκόμενα, ώστε να αφοσιωθεί αναπόσπαστος στην προετοιμασία του καλοκαιριού.

Προέχει του Μαθία

Το πρώτο θέμα που αναμένεται να απασχολήσει, κυρίως την «ερυθρόλευκη» διοίκηση είναι η πρόσληψη του Εντουάρντο Μαθία. Στην περίπτωση του Ισπανού υπάρχουν ακόμα κάποια ζητήματα που χρίζουν διευθέτησης, κυρίως σε ό,τι αφορά τη θέση του στην ομάδα. Ο Μαθία θέλει ως τεχνικός διευθυντής να παίρνει εν λευκώ αποφάσεις σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρος ότι τον τελευταίο λόγο έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Εντός των ημερών αναμένεται και νέα συνάντηση, με την προοπτική να ξεπεραστούν οι διαφορές.

Ξεκαθαρίζει με Πάρντο

Από εκεί και πέρα, μείζον θέμα είναι και αυτό της παραμονής του Ούρκο Πάρντο. Ο Βέλγος δείχνει να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου μετά τις απαιτήσεις που εξέφρασε για την υπογραφή νέου συμβολαίου και οι οποίες είναι πολύ μακριά από τα χρήματα που έπαιρνε φέτος (μαζί με τα μπόνους 350.000). Ο εκπρόσωπος του τερματοφύλακα των Πειραιωτών θα έχει και πάλι συνάντηση, ίσως και σήμερα, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, θεωρώντας ότι μπορεί να επιτύχει συμφωνία στις 600.000 ευρώ ετησίως. Βέβαια, η αλλαγή στάσης των τελευταίων ημερών από τον Πάρντο έχει δυσαρεστήσει τους διοικούντες τους «ερυθρόλευκους», κάτι που φάνηκε και κατά την παραλαβή του μεταλλίου του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν επέλθει συμφωνία, με τους όρους του Ολυμπιακού, ο Βέλγος πορτιέρο θα παραμείνει και του χρόνου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, οι πρωταθλητές θα κινηθούν για δύο τερματοφύλακες.

* Πρόβλημα τραυματισμού στον έσω πλάγιο αποκόμισε ο Ριέρα, με την κατάστασή του να αναμένεται να επανεξεταστεί. Στον Μέλμπεργκ έγιναν πέντε ράμματα στο φρύδι, ενώ ο Πάντελιτς έφυγε από το γήπεδο με πόνους στα πλευρά και αναμένεται να μεταβεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.