"Ο Ολυμπιακός έτοιμος για την 10 νίκη του εκτός έδρας "


Σε διψήφιο αριθμό θέλει να φτάσει σήμερα, κόντρα στον Ατρόμητο (19:00/Novasports Highlights), τα φετινά του «διπλά» στην Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα, αφού εκτός των απουσιών που αντιμετωπίζουν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει
να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές με λίγα ή και καθόλου λεπτά συμμετοχής. Πάνω από 150.000 τα μηνύματα για τον Ερασιτέχνη.
Αν και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε –φυσικά- τη νίκη στο Περιστέρι και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δείξουν γιατί στέφθηκαν φέτος πρωταθλητές.

Σίγουροι στο βασικό σχήμα θα πρέπει να θεωρούνται οι Μέγερι, Φετφατζίδης και Ποτουρίδης, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Λεάντρο, ο οποίος θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

«Θα πρέπει να δείξουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από εσάς περιμένω σοβαρότητα και μεγάλη προσοχή για να έρθει μία καλή εμφάνιση και η νίκη», ήταν τα λόγια του Βάσκου τεχνικού, ο οποίος θέλει η ομάδα του να μη χαλάσει την εικόνα της σε αυτά τα τελευταία δύο ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Μέγιερι και η άμυνα θα απαρτίζεται από τους Τοροσίδη, Ποτουρίδη, Μέλμπεργκ και Χολέμπας. Στα χαφ θέση διεκδικούν οι Ουρτάδο, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος και Λεάντρο. Δεξί χαφ θα είναι ο Φετφατζίδης και αριστερό ο Ριέρα. Για τις δύο θέσεις της επιθέσεις, ο Βαλβέρδε καταλήγει πιθανότατα στον Τζεμπούρ στην κορυφή και πίσω του θα έχει έναν εκ των Φουστέρ ή Μιραλάς.

Πηγή:Nova sport-fm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.