ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.(VIDEO)


Εκδικάστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μία αγωνιστική για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και η αντέφεση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ που ζητούσε τη μείωση της ποινής για ηθικούς λόγους.

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός έχει εκτίσει ήδη την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών (στο ματς με τον Εργοτέλη), αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επιδιώκει να αυξηθεί η ποινή θεωρώντας πως τα επεισόδια κακώς χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα και ήταν ευρείας κλίμακας. Ο Ολυμπιακός, με τη σειρά του, αν κι έχει εκτίσει την ποινή του, κατέθεσε αντέφεση αφενός για ηθικούς λόγους και αφετέρου γιατί αν δικαιωθεί τα επεισόδια θα θεωρηθούν μεμονωμένα και δεν θα είναι υπότροπος για εκτεταμένα επεισόδια εφόσον συμβεί κάτι μεμπτό στο υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος.

«Το θέμα είναι ηθικής τάξεως. Η άποψη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα είναι εσφαλμένη, έχουν γίνει σοβαρότερα επεισόδια σε αγώνες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Άρη», δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός» στη διαδικασία της εκδίκασης που δεν διήρκεσε περισσότερο από δέκα λεπτά.

Όταν η έδρα ρώτησε τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Θ. Γιαννίκο, πότε θέλει να βγει η απόφαση, απάντησε: «Σήμερα», για να πάρει την απάντηση «… την πρώτη φορά δεν βιαζόσασταν τόσο».

Η απόφαση αναμένεται πιθανότατα απόψε. Αν γίνει δεκτή η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και απορριφθεί αυτή του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής όχι στο ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή, αλλά στον αγώνα της 3ης Απριλίου απέναντι στην Καβάλα.

Δείτε το βίντεο που επικαλέστηκε ο Ολυμπιακός στην απολογία του

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.