ΡΕΚΟΡ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ IPAD 2


Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει το iPad 2 στην Αμερική, τρεις ημέρες μετά την έναρξη διάθεσής του.

Ήδη σε πολλά καταστήματα τα αποθέματα έχουν εξαντληθεί, ενώ οι χρήστες που παραγγέλνουν την συσκευή μέσω Ίντερνετ πρέπει να περιμένουν τρεις με τέσσερις εβδομάδες μέχρι να την παραλάβουν.

Αναλυτές της τεχνολογικής αγοράς εκτιμούν ότι η Apple πούλησε περίπου ένα εκατομμύριο
iPad 2 μέσα στο Σαββατοκύριακο, ξεπερνώντας κατά πολύ τις πωλήσεις του πρώτου iPad τον περασμένο Απρίλιο, κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

«Δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε ότι η Apple πούλησε 1 εκατομμύριο iPad 2 το Σαββατοκύριακο», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων
Reuters ο Σκοτ Σάδερλαντ, αναλυτής της εταιρείας ερευνών Wedbush Securities.

Το πρώτο
iPad πούλησε ένα εκατομμύριο κομμάτια τις πρώτες 28 ημέρες.

Αναλυτές της εταιρείας Global Equities Research εκτιμούν ότι το Σάββατο και την Κυριακή η Apple ενδέχεται να πούλησε τρεις φορές περισσότερα iPad 2 σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση της ταμπλέτας.

Η εταιρεία πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών Best Buy ανακοίνωσε ότι ορισμένα από τα καταστήματα της «ξέμειναν» εντελώς από την δημοφιλή ταμπλέτα και τα εξαρτήματά της μέσα σε 10 λεπτά από την έναρξη της πώλησής της.

Αντίστοιχες αναφορές υπήρξαν και από άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Η διάθεση του
iPad 2, του νέου υπολογιστή tablet της Apple, ξεκίνησε την Παρασκευή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τιμή της συσκευής ξεκινά από τα 499 δολάρια και φτάνει τα 829 δολάρια, ανάλογα με την έκδοση.

Το νέο
tablet PC της Apple θα αρχίσει να διατίθεται την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις αγορές της Ευρώπης και μια ημέρα μετά, στις 26 του μήνα, στην Ελλάδα.
ΠΗΓΗ : ΤΑ ΝΕΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.