Ο ΟΠΑΠ έκλεισε τη στρόφιγγα στη Σούπερ Λίγκα

«Πάγωσαν» οι κάθε είδους χρηµατοδοτήσεις από τον ΟΠΑΠ προς τη Σούπερ Λίγκα και τις ΠΑΕ της Α ΄Εθνικής.

Η χτεσινή ανακοίνωση του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη. «Γνωρίζετε άλλωστε ότι κατόπιν των ανωτέρω και µε δεδοµένο ότι τις παραπάνω θέσεις (σ.σ.: αναξιοπιστία του πρωταθλήµατος) συµµερίζεται και ο ΟΠΑΠ,έχουν ήδη ανασταλεί οι χρηµατοδοτήσεις της τρέχουσας περιόδου», αναφέρει ο ΓΓΑ.

Η απόφαση για αναστολή των χρηµατοδοτήσεωνσηµαίνει πως η Σούπερ Λίγκαδεν θα λάβει 7 εκατ. ευρώβάσει της συµφωνίας (ύψους 23εκατ. ευρώ ετησίως) που έχει µε τον ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήµατος. Επίσης έχουν ανασταλεί από τονΟργανισµό οι κάθε είδους συµφωνίες που είχε µε τις ΠΑΕ για τη χορηγία στις φανέλες.

Στο µεταξύ, το θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί. Ο Πάνος Μπιτσαξής και ο Σοφοκλής Πιλάβιος «γύρισαν την πλάτη» στην πρόσκληση της Σούπερ Λίγκας να παραβρεθούν στη σηµερινή συνεδρίαση του ∆ιοικητικού της Συµβουλίου.

«Εκτιµώ ότι η θέση της Πολιτείας έχει εκφραστεί µε απόλυτη σαφήνεια και η παρουσία µου στη συνεδρίασή σας, κατόπιν της πρόσκλησής σας,δεν θα προσθέσει κάτιουσιαστικό», ήταν η απάντηση τουΓΓΑ, µε την επίκληση της επιστολής που έστειλε την περασµένη Παρασκευή στην ΕΠΟ.

Ολα αυτά πάντως, αλλά και οι εις βάρος του καταγγελίες τις οποίες ήδη διερευνά ο εισαγγελέας, δεν φαίνεται να απασχολούν τον Αχιλλέα Μπέο. Ο οποίος µε τις πράξειςτου συνεχίζει να προκαλεί. «Χαίροµαι που πέφτει η Λάρισα. ∆εν θα χαρώ αν σωθεί η Λάρισα. Οσο θα είµαι εγώ στονΒόλο, θα είναι για σφαλιάρες η Λάρι σα. Και ποτέ δεν θα είναι πάνω από τον Βόλο, αν ξαναπαίξουµε ποτέ στηνίδια κατηγορία.

Να πέσουνε στη Β΄ Εθνική και να µην ξανανέβουν ποτέ», τόνισε ο Μπέος στο κανάλι TRT.

Είχε προηγηθεί ειρωνική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυµπιακός Βόλου κατά του Γιώργου ∆ώνη (είπε µετά το µατς µε τον Εργοτέλη ότι ο αυριανός αντίπαλος του Ατρόµητου για το Κύπελλο είχε µία ηµέρα παραπάνωγια ξεκούραση) και το αίτηµα προς την ΕΠΟ για διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ στον ηµιτελικό του Κυπέλλου. Αίτηµα το οποίο αποδέχθηκε ο Ατρόµητος. Η Λάρισα από την πλευρά της απειλεί µε αγωγή τον Μπέο, ο οποίος προανήγγειλε πως σήµερα θα καταθέσει µηνύσεις κατά των κ.κ. Πατέρα και Κούγια.

Ο Πανιώνιος εξέδωσε απότη µεριά του ανακοίνωση κατά της Λάρισας µε αφορµή τη διαιτησία του Παππά στο κυριακάτικο παιχνίδι, παρακάµπτοντας όµως όσα καταλόγισε εις βάρος του η ΑΕΛ για το θέµα Μπέου (παρουσία στα επίσηµα καιυβριστική συµπεριφορά).

Τέλος, η πρόταση του κ. Μπιτσαξή για µετάκληση ξένων διαιτητών αφύπνισε την Ο∆ΠΕ που σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «επανερχόµαστε στην περίοδο 1945-66», ενώ παράλληλα επιτίθεται στους Τεροβίτσα και Βασσάρα.
Πηγή : Τα Νέα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.