Τέρμα τα γκάζια με τον Νίκολας Κέιτζ «Drive angry 3D» (VIDEO)

Τα αμάξια από τις ταινίες δράσης της δεκαετίας του εβδομήντα επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, με άγριες διαθέσεις...

Ο Πατρίκ Λισιέ που τάραξε το box office με το 3D θρίλερ του «My Bloody Valentine 3D», σκηνοθετεί μια καταιγιστική, τρισδιάστατη περιπέτεια δράσης, με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ. Η βασική ιδέα του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου Τοντ Φάρμερ ήταν να επαναφέρουν τις χαρακτηριστικές σκηνές των ταινιών δράσης που μεσουράνησαν τη δεκαετία του ’70: τα συναρπαστικά κυνηγητά με αυτοκίνητα.
Οι ήρωες της ιστορίας οδηγούν με τέρμα τα γκάζια, από το Κολοράντο ως τη Λουιζιάνα, κάθε είδους όχημα. Οι επικίνδυνες σκηνές δεν γυρίστηκαν ψηφιακά όπως απαιτεί η τρέχουσα μόδα αλλά με τον παραδοσιακό (και επικίνδυνο) παλιό, καλό τρόπο. Όσοι λατρεύουν τα αμάξια αντίκες μάλλον θα αναγαλλιάσουν στη θέα ενός Chevy του 1957 και του Riviera του 1964 που επιστρατεύονται μεταξύ άλλων από τους…βιαστικούς ήρωες της ιστορίας.
Ας δούμε όμως και ποιος τους κυνηγάει: ο Μίλτον (Νίκολας Κέιτζ) δραπετεύει από την κόλαση για να εκδικηθεί αυτούς που δολοφόνησαν την σύζυγο και την κόρη του. Έχει στη διάθεσή του όμως μόνο τρεις μέρες, πριν οι «κακοί» σκοτώσουν την εγγονή του σε ένα σκοτεινό τελετουργικό το βράδυ της πανσελήνου. Στο πλευρό του Μίλτον βρίσκεται, η Πάιπερ, μια νεαρή σέξι σερβιτόρα του δανείζει το γρήγορο αυτοκίνητο του πρώην της. Πίσω τους όμως βρίσκεται ένας απεσταλμένος του διαβόλου που θέλει να φέρει πίσω τον δραπέτη Μίλτον…
Αναφερόμενος στην ταινία ο Νίκολας Κέιτζ δήλωσε: «Το "Drive Angry 3D" είναι γεμάτο αδρεναλίνη, ένταση και κωμωδία. Λατρεύω τις κωμικές πινελιές λόγω των άκρων στα οποία φτάνει η ταινία. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια ταινία για μεταμεσονύκτιο κοινό και λατρεύω να γυρίζω ταινίες για το μεταμεσονύκτιο κοινό». Παίζουν οι : Νίκολας Κέιτζ, Άμπερ Χερντ, Ουίλιαμ Φίκτνερ, Μπίλι Μπερκ. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.