ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

(Photo: Action Images)
Την ευκαιρία να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή έχασε ο Ολυμπιακός, ύστερα από την ήττα του με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ χθες. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται στον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όπου μετρούν δώδεκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αναβολή μιας εβδομάδας στο ραντεβού Μαρινάκη-Βαλβέρδε.

Η ήττα σε ακόμα ένα εκτός έδρας ντέρμπι, στέρησε την ευκαιρία από τον Ολυμπιακό να στεφθεί και με τη «βούλα» πρωταθλητής για φέτος. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε να χάσει και τα τρία ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εκτός έδρας από την περίοδο 1977-1978, όταν και είχε φέρει 2-0, 1-0 και 1-0 αντίστοιχα. Τώρα όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, ο οποίος μπορεί με νίκη ή αντίστοιχο αποτέλεσμα με του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται την ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ με την Κέρκυρα, να μετατραπεί σε φιέστα τίτλου.

Στον αγώνα την Τούμπας συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες οι Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλος και θα απουσιάσουν σε δύο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού, με ΑΕΚ (εντός), Καβάλα (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Λάρισα (εντός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.