Σήμερα αναμένεται Ντέρμπι στην Βουλή.

«Ντέρμπι» κορυφής!
Υψηλοί τόνοι αναμένονται σήμερα, Τετάρτη, στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενημερώνει το Κοινοβούλιο για τα αποτελέσματα της Άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ πυρά εκτιμάται ότι θα εξαπολύσουν στην κυβέρνηση οι αρχηγοί των κομμάτων της Αντιπολίτευσης.

Ο αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, αναμένεται ότι θα επαναλάβει τα περί «κρυφής ατζέντας» της κυβέρνησης στην Οικονομία, ενώ θα διαψεύσει εκ νέου ότι το κόμμα του βρίσκεται πίσω από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο περί επικείμενης πτώχευσης της χώρας, την 25η Μαρτίου.

«Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και δύσβατος, αλλά όπως δείξαμε και στις Βρυξέλλες, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για τη χώρα», τόνισε ο κύριος Παπανδρέου, απευθυνόμενος το βράδυ της Τρίτης, στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε για παραπλάνηση της κοινής γνώμη, υποκρισία και πολιτική δειλία, καθώς, όπως είπε, «αυτοί που σήμερα κάνουν μαθήματα διαπραγματεύσεων, είναι αυτοί που φυγομάχησαν για να μην διαπραγματευτούν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.