Κλειστά τα καταστήματα του Πειραιά στις 23/2

Θα κατεβάσουν ρολά στις 23 Φεβρουαρίου 2011 τα εμπορικά καταστήματα και στον Πειραιά συμμετέχοντας στις τριήμερες κινητοποιήσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. Αυτό αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, «εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία του
 εμπορικού κόσμου για την μεθοδευμένη προσπάθεια αφανισμού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω του νέου φορολογικού νομοσχέδιου, του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων που απελευθερώνει την εγκατάσταση πολυεθνικών υπερκαταστημάτων και επιτρέπει την ανεξέλεγκτη λειτουργία του υπαίθριου εμπορίου, της έλλειψης ρευστότητας και συρρίκνωσης του εισοδήματος των καταναλωτών» όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Στις 23 του μήνα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου με τον εμπορικό κόσμο στο εμπορικό κέντρο της πόλης στις 11.00 το πρωί.
Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στον εμπορικό κόσμο του Πειραιά, για κλείσιμο των φώτων των καταστημάτων τους και τις τρεις μέρες των κινητοποιήσεων, μετά το ωράριο λειτουργίας τους, αφήνοντας ανοικτά μόνο τα φώτα ασφαλείας, ενώ θα διοργανωθεί ομαδική αιμοδοσία για τον εμπορικό κόσμο με το σύνθημα «Δίνουμε λίγο από το αίμα μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.