O Δίας στον Κριό φέρνει καλύτερες μέρες.

Aπό την αστρολόγο Έλλη Δωριάδου  
Ο πλανήτης της επέκτασης και των ευκαιριών όπως συνηθίζουμε να πιστεύουμε γι’ αυτόν, θα επανέλθει από τις 23/1/2011 στον φιλοπόλεμο Κριό-{είχε κάνει την πειραματική είσοδο του σ’ αυτό το ζώδιο τον Ιούνιο του 2010, και είχε παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου}-για να δώσει αρχικά μια μεγάλη ανάσα που θα συνοδευτεί από σημαντικές προϋποθέσεις ταχύτατης εξέλιξης στα ζώδια της πύρινης ομάδας{Κριοί, Λέοντες και Τοξότες}.
Έτσι μέχρι και τις 4/6/2011 που θα ολοκληρώσει την μικρή αλλά θεαματική του πορεία σ’ αυτό το ζώδιο θα λειτουργήσει ανταποδοτικά σε πράξεις του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος και θα μας εφοδιάσει με διάθεση για ανανέωση, αναγέννηση και καινούρια ξεκινήματα. Η αλήθεια είναι ότι ο Δίας από τον Κριό θα ευνοήσει κυρίως τους τολμηρούς{Κριός ζώδιο φωτιάς}τα άτομα με ηγετικές ικανότητες και γενικότερα αυτούς που έχουν τα φόντα να ρισκάρουν για να πετύχουν στους βασικούς τομείς της ζωής τους, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά! Συνολικά λοιπόν η θετική επιρροή του Δία στον Κριό μας οπλίζει με θάρρος και αυτοπεποίθηση και μας ωθεί στην προάσπιση των ατομικών μας δικαιωμάτων και της προσωπικής μας ανεξαρτησίας από οτιδήποτε θεωρούμε ότι λειτουργεί δεσμευτικά και περιοριστικά απέναντι μας!
Κριός
Τύχη με διακυμάνσεις!
Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας θα φέρει νέες προοπτικές στην ζωή σας και κυρίως την διάθεση να βελτιώσετε τις υπάρχουσες προϋποθέσεις στις σχέσεις σας, στην δουλειά και στα οικονομικά. Πολλοί από σας θα έχετε την δυνατότητα να μεθοδεύσετε καταστάσεις που αφορούν εσάς και τους γύρω σας και να πάρετε πρωτοβουλίες και αρμοδιότητες που θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε την αξία σας. Παράλληλα καλό θα είναι να βάλετε κάποιο φρένο στις προσωπικές σας απαιτήσεις και να αποφύγετε να συμπεριφερθείτε αλαζονικά η άδικα απέναντι στο περιβάλλον σας- καθώς ο αυστηρός Κρόνος θα παραμείνει για όλο το 2011 στον πολικό σας Ζυγό. Ο Απρίλιος που θεωρείται ο μήνας των γενεθλίων σας αναμένεται να είναι  για σας δύσκολος και ανατρεπτικός, όμως ο Μάιος θα σας ανταμείψει!
Ταύρος
Καλές προοπτικές στην δουλειά!
Η διέλευση του Δία από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διάφορες κακές συνήθειες και εξαρτήσεις που μπορεί να επιβάρυναν τον οργανισμό σας, επίσης θα σας ανοίξει τον δρόμο για νέες προοπτικές που θα συνδέονται με τον χώρο της δουλειάς και των οικονομικών σας θεμάτων. Ουσιαστικά για σας το επόμενο τετράμηνο θα είναι ένα διάστημα προετοιμασίας και ζυμώσεων που θα αφορούν κυρίως τις πρακτικές σας υποθέσεις, καθώς από τον Ιούνιο και μετά αυτός ο πλανήτης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας. Μέχρι τότε πάντως θα σας βοηθήσει να συνταχτείτε με δραστηριότητες που έχουν κοινωφελή σκοπό και στόχο όπως και να διευρύνετε τις γνώσεις σας πάνω σε θέματα που θα συνδέονται με την μεταφυσική, τις θεραπείες και τον διαλογισμό. Το εξωτερικό, τα ταξίδια και οι άμεσες προσβάσεις σε πληροφορίες που σας αφορούν και σας ενδιαφέρουν θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο.
Δίδυμοι
Νέοι στόχοι!
Για σας η παρουσία του Δία στον Κριό θα είναι ένα σημαντικό πλανητικό γεγονός καθώς θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τα όνειρα και να εφαρμόσετε τους στόχους σας. Κοινωνικά φαίνεται να ισχυροποιείστε μέσα στο επόμενο τετράμηνο όπως και επαγγελματικά σε δραστηριότητες που έχουν περισσότερο συλλογικό και όχι εγωκεντρικό χαρακτήρα. Γενικότερα αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να βρείτε συμμάχους που θα συγκατατεθούν υπέρ σας πάνω σε οποιαδήποτε τομέα η βάση επιθυμήσετε να αναρριχηθείτε και να κατακτήσετε. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες και γενικότερα το παιχνίδι των κοινωνικών ελιγμών θα είναι κάποια από τα ατού σας που στην προκειμένη περίπτωση αν καταφέρετε να χειριστείτε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι.
Καρκίνος
Επαγγελματικές προοπτικές
Από τον Φεβρουάριο και μετά θα μπείτε σε μια νέα φάση στην ζωή σας όπου οι ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο, επέκταση και αναγνώριση θα είναι πλέον χειροπιαστές για σας. Μέχρι τον Ιούνιο λοιπόν θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες εκκινήσεις πάνω στην καριέρα σας και να βρείτε νέες προοπτικές και ενδιαφέροντα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις δυσκολίες και τους περιορισμούς της τελευταίας διετίας. Καλό θα είναι όλα αυτά να γίνουν με το ανάλογο μέτρο και χωρίς τυμπανοκρουσίες και επικίνδυνα ρίσκα που στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να σας εκθέσουν επαγγελματικά και οικονομικά. Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να ασχοληθείτε με επενδύσεις που θα έχουν εξασφαλισμένη και σίγουρη απόδοση παρά ιδέες και σχέδια που αρχικά θα φαίνονται δελεαστικά αλλά στην πορεία μπορεί να έχουν επιζήμιο αποτέλεσμα για σας και την τσέπη σας.
Λέων
Αναγνώριση σε όλους τους τομείς!
Βγαίνετε από μια περίοδο που σας ταλαιπώρησε επαγγελματικά και οικονομικά και αναζητάτε νέες προϋποθέσεις και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι της ζωής. Το 2011 θα είναι μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να λύσετε με ευκολία νομικές εκκρεμότητες που έχετε και επίσης να διευρύνετε τις εμπειρίες τις γνώσεις και τις γνωριμίες σας. Ουσιαστικά απαλλάσσεστε  από ανούσιες και ψυχοφθόρες καταστάσεις που είχατε αντιμετωπίσει στο παρελθόν είτε στα προσωπικά είτε στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα και μπαίνετε σε μια περίοδο που θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε η και να ολοκληρώσετε με την ανάλογη ευκολία τους υψηλούς στόχους σας. Πολλοί από σας μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε ταξίδια άλλοι πάλι μπορεί να επισημοποιήσετε την σχέση σας και άλλοι να βρείτε τα μέσα και τους κατάλληλους ανθρώπους για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, εξαρτάται που θα στοχεύσετε.
Παρθένος
Αλλαγές και ανακατατάξεις
Αρκετοί από σας θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να μεθοδεύσετε σχέδια που έχετε σκεφτεί από παλιά όπως επίσης και να γεφυρώσετε διαφορές και αποστάσεις με σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Ο Δίας από τον Κριό θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσες λύσεις γύρω από οικονομικά θέματα, κληρονομικές υποθέσεις, αγοραπωλησίες και δάνεια που αυτή την εποχή σας απασχολούν έντονα. Επίσης θα μπορέσετε να ρυθμίσετε θέματα που αφορούν οικονομικές συνεργασίες που δεν αποδίδουν πλέον και γενικότερα να κλείσετε χωρίς έντονους διαπληκτισμούς και διαφωνίες σχέσεις που έχουν προσωπικό η επαγγελματικό χαρακτήρα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το τετράμηνο που θ’ ακολουθήσει θα είναι για σας ένα διάστημα αρκετά περίπλοκο σε κάποιες φάσεις του αλλά που ουσιαστικά θα σας ωθήσει να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να ανακτήσετε την οικονομική σας ασφάλεια.            
Ζυγός
Αλλαγή προς το καλύτερο!
Η είσοδος του Δία στον Κριό θα επισπεύσει όλες αυτές τις διαδικασίες που θα επηρεάσουν την πορεία των διαπροσωπικών σας σχέσεων, την διευθέτηση νομικών εκκρεμοτήτων και συνεργασιών που δεν σας ικανοποιούν, γάμων, κοινωνικών σχέσεων κ.λ.π.  Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχουν αιφνίδιες εξελίξεις μέσω των άλλων που θα σας αναγκάσουν να κινηθείτε άμεσα προκειμένου να προστατέψετε τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας συμφέροντα. Αν λοιπόν βρεθείτε σε μια δίνη γεγονότων που σε κάποιες φάσεις θα είναι υπέρ σας αλλά και σε κάποιες άλλες κατά σας, καλό θα είναι να ενισχύσετε την αυτοκυριαρχία και την ψυχραιμία σας προκειμένου να αποφύγετε λάθη που θα είναι δύσκολο να απαλείψετε στο μέλλον. Παράλληλα αυτό το τετράμηνο θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και γενικότερα θα στηριχτείτε από ανθρώπους που θα έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν. Να θυμάστε ότι όλα μαζί δεν γίνονται και ότι επίσης η εποχή αυτή είναι κατάλληλη για να διαπιστώσετε τις καλές η κακές προθέσεις του περιβάλλοντος σας.
Σκορπιός
Ανακατατάξεις στις εργασιακές συνθήκες
Σε πολλές περιπτώσεις θα έχετε την διάθεση να προετοιμάσετε νέα εργασιακά σχέδια που θα σας αποδώσουν μελλοντικά οφέλη όπως και βελτιώσετε τις επικρατούσες συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο. Αν είστε υπάλληλοι μπορεί να επιδιώξετε κάποια αλλαγή θέσης, αντικειμένου και ευθυνών όπως επίσης και να ξανακτίσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Γενικότερα μέσα στο επόμενο τετράμηνο μπορεί να σας απασχολήσουν κάποιες αιφνίδιες αναστατώσεις που θα προκύψουν στο εργασιακό σας περιβάλλον και που θα δημιουργήσουν ένα παροδικό κλίμα ανασφάλειας. Καλό θα είναι να προσέξετε την διατροφή σας γιατί μπορεί να επιβαρυνθείτε με επιπλέον κιλά, όπως και να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας.
Τοξότης
Δημιουργικότητα και τύχη!
Η νέα θέση του Δία στον Κριό- δικού σας κυβερνήτη- δείχνει ότι θα εστιαστείτε περισσότερο στην υλοποίηση των προσωπικών σας επιθυμιών, σχέσεις, δημιουργικότητα, σχέδια και στόχοι. Η εποχή αυτή θα είναι σαφώς πιο ήρεμη και πιο κατασταλαγμένη για σας καθώς θα έχετε την δυνατότητα και επιτέλους την ηρεμία να βάλετε νέες βάσεις στην ζωή σας και να κάνετε βήματα προόδου στα επαγγελματικά σας. Επιχειρηματικές δραστηριότητες, νέα ενδιαφέροντα και έντονη κοινωνική ζωή θα είναι μερικά από αυτά τα ευχάριστα γεγονότα που θα κυριαρχήσουν στην ζωή σας. Ο παράγοντας της τύχης θα είναι σαφώς με το μέρος σας καθώς θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε με ευκολία αυτά που επιδιώκετε το επόμενο τετράμηνο. Βάλτε λοιπόν τώρα που γυρίζει και να θυμάστε ότι ο φετινός Μάιος θα είναι ο μήνας που θα σας δώσει τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις.
Αιγόκερως
Προσεκτικά βήματα! 
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εποχή θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ενισχύσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και γενικότερα όλες αυτές που μπορούν να σας κάνουν να νοιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα. Πολλοί από σας θα επιδιώξετε να βρείτε το λιμάνι σας μέσα από ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος και επίσης θα νοιώσετε την ανάγκη να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης και διαμονής σας. Θα ασχοληθείτε λοιπόν με την κατοικία σας με την ακίνητη περιουσία σας και γενικότερα με όλα αυτά που θα συμβάλλουν στο ξεκαθάρισμα αυτών των ζητημάτων η πάγιων προβλημάτων προκειμένου να αποκομίσετε τα ανάλογα οφέλη. Καλή εποχή για να προωθήσετε επενδύσεις που αφορούν περισσότερο ακίνητα η ακόμα και να ανακαινίσετε η να διαμορφώσετε τον προσωπικό η επαγγελματικό σας χώρο αν το επιτρέπει η οικονομική σας κατάσταση.
Υδροχόος
Άνεση στην επικοινωνία
Η παρουσία του Δία στον Κριό και στον 3ο ηλιακό σας οίκο σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις ιδέες σας και γενικότερα όλες αυτές τις δραστηριότητες που συνδέονται με την επικοινωνία, τις σπουδές τα γραπτά και το εμπόριο. Ανοίγεται για σας μια περίοδος ευχάριστη ενδιαφέρουσα και ιδανική για να κάνετε νέες γνωριμίες να βρείτε λύσεις σε νομικές υποθέσεις και να προωθήσετε συμβόλαια και συμφωνίες που φαίνονται ωφέλιμα και δελεαστικά για την δουλειά και τα οικονομικά σας. Πολλά ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές και σύσφιξη σχέσεων με συγγενικό και γειτονικό περιβάλλον θα έχετε μέσα στο επόμενο τετράμηνο που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κινητικό και αποδοτικό για σας.
Ιχθύες
Οικονομική ανάκαμψη!
Ξεκινάει για σας μια περίοδος που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις οικονομικές σας αποδοχές μέσω μιας προαγωγής η μιας έξτρα δραστηριότητας. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίσετε προς όφελος σας κυρίως το διάστημα του Μαίου, δάνεια, οφειλές προς τρίτους και γενικότερα οικονομικές υποθέσεις που εδώ και καιρό βρίσκονται σε κατάσταση στασιμότητας και προβληματισμού. Αποφύγετε το διάστημα του Απριλίου να κάνετε νέα ανοίγματα, περιττά έξοδα και γενικότερα κινήσεις που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες για την τσέπη σας. Προσπαθήστε επίσης να κλείσετε όλες αυτές τις υποθέσεις που φαίνεται να λειτουργούν ενάντια στα προσωπικά σας συμφέροντα η στα κεκτημένα σας. Ουσιαστικά αυτό το διάστημα ανοίγει ένας καινούριος κύκλος για σας που θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε μετά από πολλές περιπέτειες που είχατε στο παρελθόν επαγγελματικά και οικονομικά.

Έλλη Δωριάδου:  www.astroland.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.