Συμβουλή ημέρας:Είσαι καστανή ; Eντυπωσίασε με το σωστό μακιγιάζ.


Γενικά: αν είσαι καστανή (από ανοιχτό μέχρι πολύ σκούρο) έχεις ένα κάρο επιλογές στο μακιγιάζ σου. Το κλειδί είναι να ισορροπήσεις το σκούρο των μαλλιών σου με απαλό και ζεστό μακιγιάζ. Μην ξεχνάς ότι μπορείς και με πολύ λίγο μέηκ-απ το πρωί να ακτινοβολείς λάμψη ενώ το βράδυ με τη βοήθεια του έντονου μακιγιάζ στα μάτια να μεταμορφωθείς στην απόλυτη θεά!
Καστανή του εσπρέσο: το απόλυτο κλειδί του μακιγιάζ σου είναι τα έντονα και ζωηρά κόκκινα χείλη! Αν έχεις ανοιχτό δέρμα τότε οι απαλές αποχρώσεις του ανοιχτού καφέ, ροδακινί και τα ουδέτερα χρώματα είναι με το μέρος σου! Αν είσαι πιο σκουρόχρωμη τότε οι ζεστές αποχρώσεις του μελιού και της καραμέλας σου ταιριάζουν γάντι!
Σοκολατένια καστανά: αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή (σε μεσαίους προς σκούρους τόνους ) θα πρέπει να βάλεις στο μακιγιάζ σου τους τόνους του μελιού για να εντυπωσιάσεις. Ξέχασε τις σκιές με ασημί απόχρωση που θα σε κάνουν να δείχνεις σαν ψεύτικη ειδικά κατά τη διάρκεια της μέρας! Πολύ κολακευτικό για τα χρώματα σου είναι το καφέ άι-λάινερ και σκιά ματιών!
Καραμελωμένη ομορφιά: αν είσαι πιο "ανοιχτόχρωμη" καστανή τότε οφείλεις να επιλέξεις πιο έντονο μακιγιάζ! Το συγκεκριμένο χρώμα θέλει οπωσδήποτε να τονίσεις αρκετά το μακιγιάζ σου. Το διακριτικό μακιγιάζ άφησε το στην άκρη και τόλμησε να εντυπωσιάσεις με είναι ένα πιο γεμάτο χρώμα στα χείλη όπως το κόκκινο ή με ένα έντονο σμόκι! Απλά επίλεξε κάθε φορά ένα σημείου του προσώπου σου που θα τονίσεις για να μη βρεθείς στην αντίπερα όχθη!
Φυσικό μακιγιάζ για πάντα: όχι μόνο το natural look -σχεδόν nude- είναι τρέντι αλλά αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σου αν είσαι καστανή , άσχετα με την απόχρωση που έχεις. Αψεγάδιαστη επιδερμίδα, παλ χείλη σαν φυσικά και σκιά σε μπεζ απόχρωση είναι τα συστατικά για το πιο πετυχημένο φυσικό λουκ! Πρόκειται για ένα λουκ που σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στον καφέ και δηλώνει πάνω από όλα ένα πράγμα για εσένα: ότι είσαι φυσικά καλλονή χωρίς να έχεις την ανάγκη για κραυγαλέες δηλώσεις μακιγιάζ!Τόλμησε να εντυπωσιάσεις με την πιο φυσική εκδοχή του εαυτού σου και δεν γλιτώνεις το να σε φωνάζουν: "black beauty" !

Από : ******Angela's Pinky World****** blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.