Πως θα εμφανιστεί η Ζέτα απόψε το βράδυ στο Dancing with the Stars;

O Γιώργος Σεγρεδάκης, στυλίστας της Ζέτας Μακρυπούλια, μίλησε για λογαριασμό του queen.gr και μας αποκάλυψε τι θα φορέσει η παρουσιάστρια στο αποψινό show.
Το ότι το Dancing with the Stars 2, πάει πολύ καλά και στον Ant1 είναι πολύ ευχαριστημένοι είναι γνωστό. Όπως, επίσης, ότι ο character Τρύφωνας Σαμαράς μονοπωλεί όλα τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις, χωρίς να χορεύει «πατώντας» ιδιαίτερα πάνω στα βήματα της χορογραφίας.
Όμως, φέτος συζητιέται ιδιαίτερα το styling της Ζέτας Μακρυπούλια, παρουσιάστριας του show και όλοι κάθε φορά περιμένουν να δουν την εμφάνισή της. Εκτός από τις κουπ της, που έχουν αποσπάσει ποικίλα σχόλια, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα ρούχα που φοράει, πάντα υπό την επιμέλεια του στυλίστα της, Γιώργου Σεγρεδάκη.
Έτσι, λοιπόν, μετά το Dolce & Gabanna λεοπάρ φόρεμα, που φόρεσε η Ζέτα την προηγούμενη Κυριακή, ο στυλίστας της Γιώργος, μας αποκάλυψε πως η όμορφη παρουσιάστρια απόψε θα φορέσει δημιουργία υψηλής ραπτικής του οίκου Celia Kritharioti. To φόρεμά της είναι από δαντέλα στο χρώμα του δέρματος και στολισμένο με πολλά κρύσταλλα Swarovski, ενώ τα παπούτσια που θα φορέσει η Ζέτα είναι peep toe γόβες Giuseppe Zanotti και αυτές σε nude απόχρωση. Τα δε κοσμήματά της θα φέρουν την υπογραφή Danelian Diamond Club.
Πιο απαστράπτουσα από ποτέ αναμένεται, οπότε, η Ζέτα στο αποψινό show. Για να δούμε οι διαγωνιζόμενοι. Θα κλέψουν την παράσταση;
Πηγή:queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.