Σε κατάθλιψη η Catherine Zeta-Jones όπου νοσηλεύεται σε κλινική.

Η οικογένεια Douglas πέρασε δύσκολες στιγμές τη χρονιά που μας πέρασε και από ό,τι φαίνεται ακόμα δεν μπορεί να ησυχάσει. Μετά τον Michael Douglas που νοσηλεύτηκε με καρκίνο του
 λάρυγγα και τελικά κατάφερε να τον νικήσει, τώρα η σύζυγός του Catherine Zeta-Jones, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειας την Τετάρτη, εισήχθη σε ψυχιατρείο με συμπτώματα διπολικής διαταραχής ΙΙ, που είναι ένα ελαφρύτερο είδος μανιοκατάθλιψης.

Η Zeta-Jones μπήκε στο ψυχιατρείο Silver Hill, όπου νοσηλεύτηκε για 5 ημέρες, σε μια πτέρυγα που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονταν ακόμα αλκοολικοί και ναρκομανείς. Περίπου 10 με 15 άτομα έμεναν μαζί της στο κέντρο αποτοξίνωσης στο New Canaan του Connecticut, το οποίο κοστίζει 770 λίρες την ημέρα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η δημοφιλής ηθοποιός έλαβε ψυχιατρική θεραπεία η οποία την βοήθησε να μπορέσει να διαχειριστεί τα τραύματα της προσωπικής της ζωής. «Ήρθε αντιμέτωπη με πολύ στρες την περασμένη χρονιά και η Catherine αποφάσισε να μπει σε ένα κέντρο ώστε να αντιμετωπίσει την διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ που την ταλαιπωρούσε» τόνισε.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή ηθοποιός είναι πλέον έξω και δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει να δουλεύει για τις δυο επερχόμενες ταινίες της. Αυτόπτης από το νοσοκομείο που είδε την Catherine, είπε ότι ήταν ιδιαίτερα «χαρούμενη» κατά τη διάρκεια της παραμονής της. Μάλιστα, ακολουθούσε τους άλλους νοσηλευόμενους στα δείπνα, λέγανε αστεία, ενώ έπαιζαν μέχρι και πόκερ πριν κοιμηθούν το βράδυ.

Η διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη ενός τουλάχιστον υπομανιακού επεισοδίου (ελαφριά μανία χωρίς νοσηλεία ή πρόβλημα λειτουργίας) και κυρίως καταθλιπτικών επεισοδίων. Ο ασθενής συνήθως παρουσιάζει καταθλιπτικά επεισόδια και είναι πολύ εύκολο να γίνει λανθασμένη διάγνωση μονοπολικής κατάθλιψης (απλής κατάθλιψης).

Πρώτο Θέμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.