Συμβουλή ημέρας: Αδυνατίστε σε ενάμιση Μήνα "προλαβαίνετε".

Στην αντίστροφη μέτρηση του καλοκαιρινού εφιάλτη «τρόμος στην Παραλία με τα μπικίνι», τα καλά νέα για όλες μας είναι ότι μέχρι και αρχές Ιουνίου που οι περισσότερες πάμε για μπάνιο, μεσολαβεί ακόμη ενάμισης μήνας. Μέχρι τότε,
 πολλά μπορούν να συμβούν…

       1. μη παραμελείτε τα γεύματά σας: μέγα λάθος γενεών ολόκληρων. Το παν σε μια επιτυχημένη δίαιτα είναι ο συγχρονισμός, η πίστη και το πρόγραμμα. Μη θυσιάσετε το πρωϊνό σας για μερικά κιλά λιγότερα, θυσιάστε μόνο την ποσότητα. Μπορεί επίσης να είναι καλό να τρώμε ελαφρά μετά τις οχτώ το απόγευμα, αλλά το να μη φάμε απολύτως τίποτα, σημαίνει πολύ απλά ότι και ο οργανισμός μας με τη σειρά του δεν θα έχει κάτι να κάψει.

       2. φάτε τα φρούτα σας μέχρι το μεσημέρι. Μπορεί να μη τους φαίνεται, αλλά επειδή περιέχουν μεγάλες ποσότητες σε υδατάνθρακες, καλό θα ήταν να τα αποφεύγουμε τις βραδινές ώρες.

       3. μικρές μερίδες και είστε fit για μια ζωή. Ο οργανισμός και κατ’επέκταση ο εν δράση μεταβολισμός χρειάζεται όλα τα θρεπτικά στοιχεία για να λειτουργήσει σωστά. Η στέρηση φέρνει προσωρινά αποτελέσμα, που μακροχρόνια θα μεταμορφωθούν σε άλυτα προβλήματα. Γι’ αυτό, πάρτε το μικρό σας πιατάκι και παίξτε με μικρότερες ποσότητες: μία γεμιστή τομάτα, ένα κομματάκι παστίτσιο. Δέκα πατάτες τηγανητές. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.