Γιατί "ΌΧΙ" Λεμονής.

Ο Κύριος Λεμονής είναι μακράν ο καλύτερος Έλληνας προπονητής , είναι Ολυμπιακός και μας έχει δώσει πολλές χαρές ... 
Αυτό που πιστεύω όμως είναι οτι η ομάδα μας έχει αλλάξει επίπεδο αυτό τον χρόνο με Βαλβέρδε είναι μια ταχήτητα επάνω , παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν το έχει στην φιλοσοφία του ο Λεμονής. Ο Αλεξανδρής πολύ σωστά αποφάσισε να μην εμπλακεί τότε και σωστά έπραξε... να κάνει το ίδιο και ο Λεμονής.
Ο Ολυμπιακός μας χρειάζετε πολύ ανώτερο προπονητή αν θέλουμε να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα για την Ευρωπαική καταξίωση
Ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή βρίσκετε στο καλύτερο σημείο της ιστορίας του με Πρόεδρο έξυπνο οργανωτικό που δεν θα λυπηθεί να δαπανήσει χρήματα για να φέρει παίκτες αξίας , με πολυ καλή οργάνωση στην ανάδειξη νέων ταλέντων απ' τους μικρούς του θρύλου , με ήδη πολύ καλό και ποιοτικά αλλά και ηλικιακά έμψυχο δυναμικό , με μια ταχύτητα παραπάνω απ' τις υπόλοιπες Ελληνικές  ομάδες και αυτό φάνηκε στην βαθμολογία.
Με πλήρη τεχνογνωσία όσο αναφορά την προετοιμασία της ομάδας μιας και το πήρε πάνω του ο Ολυμπιακός το θέμα αυτό , αλλά και ιατρικά.
Φυσικά υπάρχει και το γήπεδο ενα απ τα πιο όμορφα και σύγχρονα της Ευρώπης  και οι οπαδοί μας που δεν συγκρίνονται με άλλους οπαδούς για την αγάπη μας προς την ομάδα.
Ο σύλογός μας αυτή την την  στιγμή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα στην οργάνωση από αντίστοιχη πρωταθλήτρια ομάδα χώρας όπως της Αγγλίας και Γερμανίας.
Όπως καταλαβαίνετε η ομάδα χρειάζετε έναν προπονητή τεράστιας αξίας που να είναι ήδη πετυχημένος να κάτσει αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό και να χει φιλοδοξίες εφάμιλλες της ομάδας μας.
Ο πρόεδρός μας πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να βρει και να φέρει (πείσει) τέτοιο τεχνικό για την ομάδα μας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.