Να μην γίνει το παραμικρό !!

Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού θα έχει σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με σκοπό να τους επιστήσει την προσοχή ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» δεν θέλει να συμβεί το παραμικρό κόντρα στην «Ένωση», σε ένα ματς το οποίο μπορεί να σημάνει και την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.
Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών έχει ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σήμερα, με σκοπό να μιλήσουν οι δύο πλευρές για τον αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί. Τα εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση έχουν σχεδόν εξαντληθεί και το Καραϊσκάκη αναμένεται κατάμεστο.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» δεν θέλει να ξαναδεί όσα έλαβαν χώρα στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και για το λόγο αυτό θα ζητήσει από τους συνδεσμίτες να μην μπει κανένας στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει σε περίπτωση νίκης, όπως επίσης και να μην πεταχτούν κροτίδες ή καπνογόνα. Την ευθύνη για τη σύλληψη οποιουδήποτε προβεί σε ρίψεις αντικειμένων θα έχουν οι ίδιοι οι οπαδοί, οι οποίοι θα αναλάβουν και την περιφρούρηση των εξεδρών.
Πηγή : Nova sport fm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.