Έξι συλλήψεις για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα!

Εξι άτομα, πέντε άνδρες και μία γυναίκα, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα, συνελήφθησαν στο πλαίσιο κοινής αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, σε διαμερίσματα στο Χολαργό και τη Νέα Ιωνία Βόλου.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες στο διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53 στη Νέα Ιωνία Βόλου συνελήφθησαν πέντε άτομα και συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται τρεις άνδρες που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης, για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσίες των Πυρήνων της Φωτιάς». Πρόκειται για τους: Νικολόπουλο Γεώργιο του Παναγιώτη, που γεννήθηκε το 1986 στο Μαρούσι, Ntamiano Bolano του Ptolemeo, που γεννήθηκε το 1987 στο Τεπελένι Αλβανίας και Τσάκαλο Χρήστο του Γεράσιμου, που γεννήθηκε το 1979 στον Πειραιά.
Σε βάρος των τριών έχει ασκηθεί μάλιστα ποινική δίωξη για αξιόποινες πράξεις, όπως η συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, η προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών, αλλά και η συμμετοχή σε βομβιστική ενέργεια.
Ενας ακόμη άνδρας συνελήφθη κατά την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα επί της οδού Ορφέως 21 στο Χολαργό, ενώ στο πλαίσιο της εφόδου προσήχθη και μία γυναίκα.

Ναυτεμπορική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.