Χτυπάει Γαλλία μέσω Ισπανίας ο Ολυμπιακός!

 
Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ντιντιέ Ζοκορά υποστήριζαν πως υπάρχει τα γαλλικά Μέσα. Ο Ιβοριανός μέσος δεν υπολογίζεται από τη Σεβίλλη για το καλοκαίρι και ο ίδιος θέλει να έρθει στην Ελλάδα τόνιζαν οι Γάλλοι. «Μόνο απλό δεν είναι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη» επεσήμανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πέρσι είχε προταθεί στον Ολυμπιακό αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε και φέτος το όνομά του ξανακούστηκε. Ο λόγος για τον Ντιντιέ Ζοκορά, τον οποίο έστελναν οι Γάλλοι με δημοσιεύματά τους στην Ελλάδα και τους «ερυθρολεύκους». Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, όπως και οι συμπατριώτες του Αρούνα Κονέ και Εντρί Ρομπαρίκ αναμένεται να αποτελέσουν «παρελθόν» το καλοκαίρι από την ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία θέλει να αναδομήσει το ρόστερ της.

Ο 30χρονος χαφ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως αναφέρεται στο γαλλικό δημοσίευμα, αλλά από την πλευρά των Πειραιωτών έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα κινηθούν για παίκτες πριν εξασφαλιστεί το πρωτάθλημα. Επίσης οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στην απόκτηση του Ζοκορά είναι ότι παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη μέχρι το 2013, οπότε θα χρειαστούν χρήματα για την απόκτησή του, ενώ αρκετά υψηλές είναι και οι ετήσιες αποδοχές του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.