Αποφασισμένος να μας τρελάνει τελείως είναι ο Μαρινάκης!!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να «τρελάνει» τους φίλους του Ολυμπιακού...

και ετοιμάζει να τινάξει και πάλι την μπάνκα στον αέρα φέρνοντας έναν
παικταρά που θα προκαλέσει… λιποθυμίες!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ετοιμάζει «βόμβα μεγατόνων» στο Λιμάνι, όχι μόνο για να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού ή για να κάνει ένα ακόμη «δώρο» στον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και για να αντικαταστήσει επάξια τον φετινό MVP Ιμπαγάσα – ο οποίος θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος – παίζοντας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν από λίγο καιρό είχε γραφτεί το όνομα του Σάλομον Καλού, ο οποίος έχει μεν προταθεί, αλλά η περίπτωσή του είναι αναμφίβολα δύσκολη, καθώς ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού επιθυμεί να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η λίστα με τα ονόματα για τους παικταράδες όμως, φυσικά και δεν σταματούν στον αστέρα της Τσέλσι. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών έχει ήδη αρχίσει τις σχετικές κινήσεις, και κινείται με άκρα μυστικότητα για να φέρει έναν σούπερ σταρ. Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, όμως αυτό που έχουμε αλιεύσει είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη τύπου Ιμπαγάσα, δηλαδή «μπαλαντέρ».

Αν όλα πάνε καλά λοιπόν, ίσως να είναι η πρώτη μεταγραφή που θα κλείσουν οι Πειραιώτες και μόλις ακουστεί το όνομα – το οποίο γνωρίζουν πολύ λίγοι – θα κάνει τεράστιο «μπαμ» όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, αυτοί που ξέρουν, μιλούν για πολύ πιο ηχηρό όνομα από εκείνο του Ριέρα – αφού ο Μαρινάκης θέλει να ανεβάζει τον πήχη κάθε χρόνο – και τονίζουν ότι οι συζητήσεις είναι σε καλό σημείο και οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι με το μέρος του Ολυμπιακού.

Ένα τελευταίο στοιχείο είναι ότι οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Ανδρέας Νινιάδης, και Δημήτρης Μπαρμπαλιάς είναι… άφαντοι τις τελευταίες ημέρες (πληροφορίες λένε πως βρίσκονται στο εξωτερικό) και δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Τυχαίο;

Ίσως ναι, ίσως όχι, καθώς υπάρχουν αρκετά παιχνίδια εθνικών ομάδων που θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν από κοντά. Άλλωστε σε ένα από αυτά, στη Χάγη της Ολλανδίας, θα αγωνίζεται απόψε ο Κάρλος Σάντσεζ με την Εθνική της Κολομβίας απέναντι στην Χιλή. Ένα αρκετά δυνατό κρας τεστ για τον μέσο της Βαλενσιέν.

gazzeta

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.