H Ζέτα στο πατρικό του Χατζηγιάννη στην Κύπρο!



Μέχρι πριν λίγες μέρες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας διαβεβαίωνε ότι η Ζέτα δεν έχει γνωρίσει τους γονείς του, ούτε αυτός τους δικούς της. Από χθες το σκηνικό έχει αλλάξει... Η Μακρυπούλια επισκέφθηκε το πατρικό του στην Κύπρο και υπάρχουν ντοκουμέντα...

Το showbiz.com.cy δημοσίευσε μία φωτογραφία, που δείχνει τη Ζέτα να βγαίνει από το αυτοκίνητό της, και ισχυρίζεται ότι βρίσκεται έξω από το πατρικό του Μιχάλη στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η Ζέτα, μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Κύπρου, πήγε στο σπίτι του Μιχάλη, όπου γνώρισε τους γονείς του. Εκεί φυσικά βρισκόταν και ο ίδιος ο Μιχάλης, ενώ λίγο αργότερα είχαν πιάσει στασίδι από κάτω δεκάδες παπαράτσι.

Στη συνέχεια η Ζέτα φυγαδεύτηκε με αυτοκίνητο από το υπόγειο του σπιτιού του τραγουδιστή για να μπορέσει να φτάσει στο Pavilion, όπου και πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ τα κυπριακά βραβεία ''Man of the Year''.

Η Ζέτα παρουσίαζε, ο Μιχάλης βραβευόταν.

Αργότερα έφυγε και ο Μιχάλης μαζί με έναν φίλο του για το Pavilion.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, τα tabloids λύσσαξαν ότι ο γάμος του ζευγαριού είναι προ των πυλών... Η Ζέτα πάντως στο Star όταν τη ρώτησε μία δαιμόνια ρεπόρτερ αν πρέπει να ραφτεί της απάντησε ''προς το παρόν, μια χαρά σε βρίσκω!''...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.