Το Ζώδιό σας για σήμερα 24/2/11

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 22 Φεβρουαρίου
Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Αποφύγετε πλάνες και εξαπατήσεις σήµερα µε τη Σελήνη στο ζώδιό σας και χειριστείτε µε ρεαλισµό και µέτρο οικονοµικά, επαγγελµατικά και συναισθηµατικά θέµατα. ∆ώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αδιαθεσίες και κρυολογήµατα αλλά και στον τοµέα των µετακινήσεων. Το βράδυ κανονίστε συναντήσεις µε φίλους ή
αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας.

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η Σελήνη απέναντί σας σε όψη µε τον Ποσειδώνα και τον Αρη σάς εφιστά την προσοχή σε κινήσεις όπου πρέπει να προηγείται η λογική της δράσης. Η σηµερινή µέρα σάς εφιστά την προσοχή σε αποκαλύψεις, ανατροπές και πλάνες τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Ισχυρές αποκαλύψεις φέρνει σήµερα στο προσκήνιο η όψη Αρη - Ποσειδώνα, δηµιουργώντας έντονη αναστάτωση αλλά και θυµό τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα. Αποφύγετε να αφήσετε οικονοµικές υποχρεώσεις για την τελευταία στιγµή και οργανώστε προσεκτικά το κάθε σας βήµα, ώστε να µην εκτεθείτε.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Αποφύγετε εντάσεις µε συνεργάτες και φίλους, οι οποίες ενδεχοµένως να έχουν την αφετηρία τους σε µπερδέµατα αλλά και απάτες και έντονες παρασκηνιακές κινήσεις. Σηµαντικές αποκαλύψεις µε την όψη Αρη - Ποσειδώνα στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει στο προσκήνιο η σηµερινή µέρα, στρέφοντάς σας να παρακάµψετε πλάνες που σας προκαλούν σύγχυση.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η αλήθεια σηµαντικών υποθέσεων, τόσο προσωπικών όσο και επαγγελµατικών, και τα όρια µεταξύ απερισκεψίας και εσκεµµένης πλάνης θα σας απασχολήσουν έντονα σήµερα. Σηµαντικές εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων αλλά και αυτοεξαπατήσεις είναι η στιγµή να αξιολογηθούν µε γνώµονα τη ρεαλιστική πραγµατικότητα.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Μπερδεµένες συζητήσεις, ισχυρές αποκαλύψεις και ανατροπές ενδέχεται να δοκιµάσουν σήµερα το νευρικό σας σύστηµα, µε την όψη Αρη - Ποσειδώνα στο απέναντί σας ζώδιο του Υδροχόου. Πάρτε απόσταση από εκρήξεις θυµού στον επαγγελµατικό και προσωπικό τοµέα και τοποθετηθείτε µε διαύγεια και καθαρότητα, λέγοντας την αλήθεια σας.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Επαγγελµατικά αλλά και συναισθηµατικά ξεκαθαρίσµατα φέρνει στο προσκήνιο η σηµερινή µέρα. Αποφύγετε να δράσετε µε θυµό αλλά και να πάρετε τη θέση του θύµατος σε δύσκολες συζητήσεις και υποθέσεις. Πείτε αυτό που αισθάνεστε µε απόλυτη ειλικρίνεια και δεν θα βγείτε χαµένοι. ∆ώστε προσοχή σε θέµατα µετακινήσεων αλλά και επικοινωνίας.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Με τη Σελήνη σήµερα στο ζώδιό σας, η µέρα κινείται έντονα, µε αρκετές επαφές και συναντήσεις που αφορούν τον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα. Συναντήσεις µε κοντινά και αγαπηµένα σας πρόσωπα από το απόγευµα και έπειτα σας ανεβάζουν τη διάθεση και ωθούν τους αδέσµευτους φίλους σε νέες γνωριµίες και τους δεσµευµένους σε όµορφες στιγµές µε τον σύντροφό σας.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). ∆ιαφοροποιήστε τη θέση σας από το κλίµα σύγχυσης και ανατροπών που επικρατεί τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα σήµερα και διαχειριστείτε τις ανακατατάξεις που επιφέρει υπέρ σας. Στον συναισθηµατικό τοµέα, µε την όψη Αρη - Ποσειδώνα, αποφύγετε υπερβολές και παρορµητικές αντιδράσεις.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Η αλήθεια και η ουσιαστική αξιολόγηση σηµαντικών καταστάσεων και συναισθηµάτων είναι το κλειδί ώστε να διαφύγετε µε ασφάλεια από την ένταση που υφέρπει σήµερα. Αποφύγετε εντάσεις µε το εξωτερικό περιβάλλον και µην κρυφτείτε πίσω από υποχρεώσεις και φόβους σας. Προωθήστε µε ψυχραιµία και διάθεση συνεργασίας τα όποια ξεκαθαρίσµατα.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Οικονοµικές και επαγγελµατικές υποθέσεις περνούν σήµερα µέσα από ανατροπές και ισχυρές ανακατατάξεις. Αποφύγετε υπονοµευτικές κινήσεις εναντίον σας και υπερασπιστείτε την αλήθεια σας µε διαύγεια και καθαρότητα. Μη στραφείτε επιθετικά εναντίον κανενός, όσο παράλογη και αν είναι η συµπεριφορά που θα δεχτείτε, αλλά και µην υποχωρήσετε όπου έχετε δίκιο. Θέστε τα όριά σας ήρεµα.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Αποφύγετε πλάνες και παγίδες τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα, µε την όψη Αρη - Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Χειριστείτεµε προσοχή θέµατα σχέσεων µε συνεργάτες και κοντινά σας πρόσωπα, µε την επίγνωση ότι οι όψεις που πραγµατοποιούνται σήµερα επιφυλάσσουν ισχυρές ανατροπές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στην σελίδα μου.

.